bezár
 

art&design

2011. 06. 24.
"hogy vagytok tü,/ voltunk mü es,/ ahogy vagyunk mü,/ lesztek tü es”
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A "hogy vagytok tü,/ voltunk mü es,/ ahogy vagyunk mü,/ lesztek tü es” címmel, májusban megnyílt Kelle Antal ArtFormer kiállítás különös perspektívaváltásokra ad lehetőséget a kiállításlátogatónak.
Kelle Antal ArtFormert különleges valóság-érzékenység és nézőpont jellemzi. Optikai axiómáinkat játékosan felrúgó, letisztult formavilágú meditatív, sokszor mozgatható objektjei mindig interaktívak. Bevonják a nézőt a mű létrehozásába s olyan nagy emberi problémákat érintenek mint a nézőpontok különbözősége, egymás tisztelete, a múlt és a jelen kapcsolata, a monoteista világvallások összeegyeztethetőségének kérdése.
Kelle Antal ArtFormer
A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a kiállítás záró-ünnepségére, amelyet 2011. július 3-án, vasárnap 18 órától tartanak a törökbálinti Falumúzeumban. A meghívott beszélgetőpartnerek: Weisz Ferenc főkántor, Süli István iszlámmal foglakozó művelődéskutató, Endreffy Géza lelkész, Bohn István esperes, püspöki tanácsos, Czukor Erzsébet könyvtáros, múzeumigazgató Molnár Eszter művészettörténész, Kelle Antal ArtFormer.


nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

A köztes térben létezni A köztes térben létezni
Interjú Szegedi-Varga Zsuzsannával pályakezdésről, kortársakról és saját projektekről
art&design

Életem története Életem története
Gát János: Csillapíthatatlanul szomjazzák a végtelent – Beszélgetések Reigl Judittal – egy festő (ön)életrajza, Corvina Kiadó, 2020.
art&design

"A rajzolás főleg annak konfigurációja, amit látunk"
Paul Cézanne (1839-1906) rajzaiból és akvarelljeiből nyílik kiállítás nyáron a New York-i Modern Művészetek Múzeumában (MoMA)

Más művészeti ágakról

irodalom

Helyzetjel - Észak Helyzetjel - Észak
Ibsen a konyhában
Nagy Viktor Oszkár: Becsúszó szerelem
Steve Lightfoot: Ne higgy a szemének!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés