bezár
 

film

2011. 11. 10.
December elején katolikus film- és könyvvásár az Urániában
2011. december 3-4. Uránia Nemzeti Filmszínház, 1088, Budapest, Rákóczi út 21.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
December elején katolikus film- és könyvvásár az Urániában A katolikus kultúra népszerűsítésével foglalkozó Etalon Film Kiadó a Mikulás előtti hétvégén, december 3-4-én katolikus film- és könyvvásárt rendez az Uránia Filmszínházban. A vásár a mozi aulájában lesz mindkét napon 10:00 és 19:30 között, a rendezvényen katolikus témájú filmek is levetítésre kerülnek.
December 3-án, szombaton 15 órakor a Nagyteremben bemutatásra kerül a Szent Ágoston - A végső Igazság nyomában című 2 részes olasz játékfilm, december 4-én vasárnap 17 órától pedig a Páduai Szent Antal - A szó, mely éget című olasz játékfilmet vetítik le.

<iframe width="420" height="243" src="http://www.youtube.com/embed/xudpcqFgiws" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Mindkét napon 11 illetve 15 órai kezdettel gyermekmatiné vetítések is lesznek A Biblia Gyermekeknek - Újszövetség című rajzfilmsorozatból.

A program keretén belül továbbá levetítésre kerül az Albert Schweitzer - Egy élet Afrikáért című nemrégen készült játékfilm is.

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/UTWP4b96O90" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A rendezvény alatt az egyházi filmgyártás számtalan DVD kiadványa megvásárolható lesz, valamint vallási témájú könyvek is kaphatóak lesznek.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

John Krasinski: Hang nélkül 2.
Michel Franco: Új világrend
Portré a lángoló fiatal lányról

Más művészeti ágakról

irodalom

Arra összpontosít, hogy tisztességes mondatokat állítson elő Arra összpontosít, hogy tisztességes mondatokat állítson elő
Beszélgetés Kutasy Mercédesz műfordítóval
színház

Lépjünk ki a babaházból! Lépjünk ki a babaházból!
Kartonpapa a Szkénében
irodalom

Aranykapu Aranykapu
Gáspár-Singer Anna novellája a Prae spekulatív fikció témájú számából


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés