bezár
 

film

2011. 11. 10.
December elején katolikus film- és könyvvásár az Urániában
2011. december 3-4. Uránia Nemzeti Filmszínház, 1088, Budapest, Rákóczi út 21.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A katolikus kultúra népszerűsítésével foglalkozó Etalon Film Kiadó a Mikulás előtti hétvégén, december 3-4-én katolikus film- és könyvvásárt rendez az Uránia Filmszínházban. A vásár a mozi aulájában lesz mindkét napon 10:00 és 19:30 között, a rendezvényen katolikus témájú filmek is levetítésre kerülnek.
December 3-án, szombaton 15 órakor a Nagyteremben bemutatásra kerül a Szent Ágoston - A végső Igazság nyomában című 2 részes olasz játékfilm, december 4-én vasárnap 17 órától pedig a Páduai Szent Antal - A szó, mely éget című olasz játékfilmet vetítik le.

<iframe width="420" height="243" src="http://www.youtube.com/embed/xudpcqFgiws" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Mindkét napon 11 illetve 15 órai kezdettel gyermekmatiné vetítések is lesznek A Biblia Gyermekeknek - Újszövetség című rajzfilmsorozatból.

A program keretén belül továbbá levetítésre kerül az Albert Schweitzer - Egy élet Afrikáért című nemrégen készült játékfilm is.

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/UTWP4b96O90" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A rendezvény alatt az egyházi filmgyártás számtalan DVD kiadványa megvásárolható lesz, valamint vallási témájú könyvek is kaphatóak lesznek.

nyomtat

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Alex Garland: Polgárháború
Denis Villeneuve: Dűne – Második rész
Anna Hints: Smoke Sauna Sisterhood
Beszélgetés Hevér Dániel rendezővel és Kertész Zsanett forgatókönyvíróval a Valami madarak című filmjükről

Más művészeti ágakról

színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés