bezár
 

film

2008. 07. 31.
Oliver Stone Stone Bush-filmjének trailere
MTI/PRAE.HU
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Oliver Stone Stone Bush-filmjének trailere "Mikor lesz ennek vége? Bulizol? A farkad után futsz? Részegen vezetsz? Mit képzelsz, ki vagy te, egy Kennedy? Te egy Bush vagy, viselkedj is úgy!" - korholja az idősebb Bush elnök a fiát Oliver Stone W. című életrajzi filmjének trailerében, ami az októberi bemutató előtt a héten felkerült a világhálóra.

prae.hu

 
Az életrajzi dráma, úgy tűnik, nem iparkodik előnyös oldaláról bemutatni az ifjú George W. Busht, akit Josh Brolin (Nem vénnek való vidék) alakít. A filmmontázs záró képsora is szatirikus hangvételre utal, mikor a már mákos hajú, elnökké lett Bush-utódot és stábját játszó színészek seregszemléjéhez a What a Wonderful World című örökzöld slágert használja aláfestésül.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aEyJ2kdaaTQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aEyJ2kdaaTQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Nem lehet tudni, hogy mekkora hatása lesz, ha egyáltalán lesz az elnökválasztás előtt három héttel a mozikba kerülő produkciónak a szavazás kimenetelére, de a demokraták által a Bush-politika folytatójaként beállított republikánus jelölt John McCainre feltehetően nem vet majd jó fényt - értékelte a CBS News honlapján megjelent cikk.

A W. című film október 17-én kerül az észak-amerikai mozikba. Addig is itt nézhetik meg a trailert!
nyomtat

Szerzők

-- Végh Dániel --


További írások a rovatból

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról
Nuri Bilge Ceylan: Elszáradt füvekről
Luca Guadagnino: Challengers

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés