bezár
 

art&design

2012. 03. 21.
Kacsák Tamás: A vágy organizmusa
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kacsák Tamás festőművész kiállítása 2012. április 5-én (csütörtökön) 21:00-kor nyílik a Werk Galériában A vágy organizmusa címmel. A tárlatot Jaksity Katalin szerkesztő-műsorvezető nyitja meg, s az est folyamán fellép Harcsa Veronika énekesnő is.
"Témaválasztásom egészen személyes. Már gyermekként elfogadtam, hogy egyik legjobb barátom, a nagynéném értelmi fogyatékos, mozgássérült. Munkáimban Ő és társai a maguk sajátos, eltúlzott tulajdonságaikkal a jelenkori társadalom szürreális torzói" – meséli Kacsák Tamás festőművész. A tárlat a művész harmadik egyéni kiállítása Budapesten, s ezúttal is az értelmi fogyatékosok életre való rácsodálkozását boncolgatja.
Kacsák Tamás: Labdaszedő
A Werk Galéria örömmel áll az ilyen és ehhez hasonló témájú kiállítások mellé, hiszen azon túl, hogy a festmények művészi értéke vitathatatlan, az eszmeiség, amely a képekben rejtőzik egyetemes emberi, s mint ilyen támogatandó. A Galéria működésének egyik célja éppen az, hogy teret adjon a fiatal és tehetséges művészek új szempontú társadalmi reflexióinak.

Kacsák Tamás kiállítása 2012. április 5 – 18. között látogatható hétköznaponként, 14-21 óra között az Arany 10-ben (V. kerület, Arany János utca 10. 4. emelet).
nyomtat

Szerzők

-- Biró Vivien --


További írások a rovatból

art&design

Múzeum készül Mexikóvárosban
Závorszky-Simon Márton képei a Vízivárosi Galériában

Más művészeti ágakról

irodalom

Áfra János volt a Költőim sorozat áprilisi vendége
Kritika Krusovszky Dénes Levelek nélkül című regényéről
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés