bezár
 

zene

2012. 05. 30.
Vakáció-nyitó Depeche Mode-party sztárvendéggel
Douglas J McCarthy szólóban Budapesten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vakáció-nyitó Depeche Mode-party sztárvendéggel Kérem szépen, itt a nyár! Ha csak ízelítőül is, de az elmúlt hetekben forró napsütést is kaptunk, és a strandok is úgy döntöttek, hogy megnyitják kapuikat. Hogy még jobban felizzítsuk a kánikulai hangulatot, egy fantasztikus vakációkezdő Depeche Mode party-ra hívjuk a PRAE olvasóit - a Black Head Agency-vel karöltve.
Június 2-án a budapesti BARBA NEGRA MUSIC CLUB-ban egy hamisítatlan Depeche Mode klubesttel (Pleasure Little Treasure Party) várjuk az érdeklődőket, ahol még mindig remegnek a színpad deszkái a nemrég lezajlott indusztriál-fesztiválnak köszönhetően, melyet szintén a Black Head Agency szervezett. A PRAE olvasótáborából is bizonyára jópáran ott tomboltak az első sorokban…

Steve Black és csapata nem sok időt hagyott magának a pihenésre, hiszen egy jóféle nyárelő Depeche Mode party-ra készülnek a Freestate (a legolvasottabb magyar Depeche Mode webzine) támogatásával, melynek sztárvendége nem más, mint a NITZER EBB és a FIXMER/MCCARTHY karizmatikus frontembere, DOUGLAS MCCARTHY!

Douglas Magyarországon kizárólag ezen a bulin mutatja be debütáló szóló-albumát, melyen a szinti-poptól az experimentális hangzáson át, a dancefloor-ig számos zenei stílus keveredik. A Life is sucking the life out of me címet viselő lemez egy mozgalmas időszak leképződése McCarthy életéből. Douglas az album készítése mellett 150 koncertet adott a Nitzer Ebb-bel, törődött súlyos beteg (időközben elhunyt) édesapjával, és körbevonatozta Indiát. Ezekből az élményekből állt össze a május 7-én megjelenő LP, melyet egy misztikus hangulatú - seprűdobra, vonósokra, pedal steel gitárra, valamint minimál-effektekre épülő - kislemez harangozott be, ez a “Hey".

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/C7tp4JPrPbs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A további meglepetésekkel jócskán megtűzdelt buliban hamisítatlan Depeche Mode klub-hangulattal, hangulatfokozó DJ-kkel és Black Head-es hang-, színpad- és fénytechnikával várják az odalátogatókat.

A jegyek elővételi ára 1900 HUF (melyből 400 HUF lefogyasztható).

A koncert napján (18.00-tól) 2600 HUF-ért lesznek megválthatók a jegyek.

dM-party
music-club.barbanegra.hu/fooldal



nyomtat

Szerzők

-- Janurik János --


Más művészeti ágakról

Roy Jacobsen: A láthatatlanok című regényéről
Dev Patel: A Majomember
színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés