bezár
 

színház

2008. 10. 13.
Mozdulatművészeti Stúdió a Kemikál Telepen
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Beszökött a kultúra a Kemikálba! A Mozdulatművészeti Stúdió tíz éves működése után ígérik, letaglóznak mindenkit 600 m2 táncukkal!

Szkéné színház

Az Orkesztika Alapítvány programjainak fő működési helyszíne a Mozdulatművészeti Stúdió, mely mindenki számára nyitott és elérhető műfaji, stiláris és minden más szelekciótól mentesen. Lehetőséget biztosítanak a táncművészet területén a tanulásra, az alkotásra, a munkára, az információáramlásra, a tudományos kutatásra, az önkifejezésre és a fejlődésre.

Az új, eddigieknél jóval nagyobb helyünkön több mint 20 tánctanfolyam közül választhat, aki mozogni, tanulni szeretne! Még több kísérleti előadást láthatnak a nézők az MMS-ben a Meglepetés Estek keretében! Három nagy táncteremben próbálhatnak, készülhetnek előadásaikra – a független tánctársulatok, alkotók, akiknek nincs saját helyük!

Folyamatosan bővülő táncművészeti könyvtárunk és videó tár is méltó helyet kap az új intézményben, ahova nemcsak egyénileg lehet ezentúl tájékozódni járni, hanem elméleti szeminárium is indul Fenyves Márk, a
Magyar Tánctudományi Társaság elnökének vezetésével!

Sok szeretettel várják az érdeklődőket az új Mozdulatművészeti Stúdió megnyitó ünnepségére 2008. október 17-én, 19 órakor az alábbi címen:
1097 Budapest, Tagló u. 11-13., (Kemikál Telep)

A megnyitón sok-sok performance-t lehet majd látni a kötetlen buli előtt!
Előadók: Fenyves Márk, Pálosi István, Simkó Beatrix, Vass Andrea, Balázs Mari, Mándy Ildikó, Balogh Janka, Szántó Dóra, Biharvári József, Pete Nóra, Sápi Ádám; tanfolyami csoportjaink növendékei és még sokan mások!
nyomtat

Szerzők

-- Balogh Endre --

A prae.hu művészeti portál alapító-főszerkesztője, a PRAE.HU Informatikai és Kommunikációs Kft. ügyvezetője, a Prae Kiadó vezetője. 2009-2011 a József Attila Kör Irodalmi Egyesület (JAK) elnöke. Önálló prózakötete: A parazita (2008, FISZ).


További írások a rovatból

Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban
Istentelen ifjúság a Radnóti Színházban
színház

HöKöm Project: Wándör Wumen és Szupermen

Más művészeti ágakról

A 14. Frankofón Filmnapokról
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon
Nils Frahm: Day


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés