bezár
 

zene

2017. 03. 21.
A Metallica 8 év után visszatér Budapestre
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Metallica 8 év után visszatér Budapestre A Metallica bejelenti Hardwired...To Self-Destruct albuma világkörüli turnéjának európai állomásait. 8 év után a zenekar visszatér Magyarországra, 2018. április 5-én Metallica koncert a Budapest Arénában. Előzenekar a Kvelertak, jegyek március 24-től kaphatók.

A Metallica ma bejelentette Hardwired… To Self-Destruct című új albuma világkörüli turnéjának európai állomásait, ami 2 bulival indul Amszterdamban, a Ziggo Dome-ban szeptember 4-én és 6-án. A teljes európai koncertkörúton a norvég Kvelertak lesz az előzenekar. A koncerthelyszínek listája végleges, nem kerülnek be további fellépések a turnéba.

Klasszikus kedvencek 2018.

Belépőket először a hivatalos Met Club tagok tudnak vásárolni március 21-én, kedden 10 órától, 24 órán keresztül. Minden tag maximum 2 jegyet vásárolhat. A hivatalos jegyértékesítés a teljes turnéra március 24-én kezdődik. További részletek a www.metallica.com oldalon.

Minden megvásárolt koncertjegy mellé ajándék Hardwired…To Self-Destruct album jár, választhatóan digitális vagy CD formátumban. A beváltás részleteit a jegyvásárlásnál kapott visszaigazolás fogja tartalmazni. Amennyiben a jegyvásárló már rendelkezik az albummal, úgy a lehetőség átruházható, ennek részletei a beváltási honlapon lesznek megtalálhatóak. CD formátum választása esetén a kiszállítási díjat a jegytulajdonos fizeti.

A zenekarral közösen a CID Entertainment 3 különböző VIP csomagot is ajánl a koncertekre, amelyek a prémium jegyek mellett olyan további különleges élményeket és szolgáltatásokat tartalmaznak, mint kapunyitás előtti bejutás lehetősége az arénába, a Memory Remains elnevezésű zenekari kiállítás megtekintése vagy találkozási lehetőség a bandával. További részletek a CID Entertainment honlapján, a budapesti koncert kapcsán pedig itt találhatók.

A Hardwired...To Self-Destruct album 2016. november 18-án jelent meg a banda saját kiadója, a Blackened Recordings gondozásában, és rögtön a slágerlisták első helyére ugrott az egész világon, több mint 800.000 példányt eladva csak az első héten. A lemez producere James Hetfield és Lars Ulrich mellett Greg Fidelman volt, az album pedig többféle formátumban is megvásárolható a www.metallica.com oldalon.

A Hardwired...To Self-Destruct album többek között az alábbi kritikákat kapta:

The New York Times: "A Metallica felvállalta a felnőttkort, visszanyerte zenéje keménységét, miközben elhagyja a fiatal banda kontrollálhatatlan imidzsét.

Rolling Stone: “A Metallica »Hardwired« anyaga felvillantja a jó kis nyolcvanas évekbeli terrort.”  

Decibel: "A Metallica tökéletesen egyensúlyozik az örökség, a hosszú élet és a meghosszabbítás között a Hardwired...To Self-Destruct albumukkal."

Kerrang!: "Ez a Metallica galvanizálta, megújította és újra felfedezte önmagát. Ez a legjobb anyag, amit a Fekete album óta csináltak? Igen."

The Guardian: "A Metallica elkészítette az elmúlt 25 évük legjobb lemezét."

NME: "A Metallica egyszerre életerős és újító."

San Jose Mercury News:  "A Metallica még egyszer le tudott tenni az asztalra egy olyan albumot, ami milliók életét és hangulatát határozza meg."

 

A budapesti koncertre jegyek a turné többi állomásával egyidőben, március 24-én, 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. A VIP csomagok szintén elérhetőek, további részletek itt találhatók.

Metallica

További infók a Worldwired Tour kapcsán:

www.metallica.com      

facebook.com/metallica

twitter.com/metallica

Instagram.com/metallica

 

További infók a budapesti koncert kapcsán:

www.livenation.hu

www.ticketpro.hu

nyomtat

További írások a rovatból

Joe Fritz jazzklarinétművész legújabb lemezének ajánlója
zene

Az énekes dobos Az énekes dobos
Kaszás Péter: You Are The One – Klippremier
Melis Lászlónak
Január 16-tól a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatói, a Shanghai Konzervatórium, a Jeruzsálemi Zene- és Táncakadémia és a Holland Nemzeti Operaakadémia hallgatói a Zeneakadémián

Más művészeti ágakról

irodalom

Rejtő Jenő esete a rákenrollal Rejtő Jenő esete a rákenrollal
Lévai Balázs: Beállás. Athenaeum Kiadó 2017.
Francis Lawrence: Vörös veréb
Kerekasztal-beszélgetés a Pagonyban, 2018. február 23.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés