bezár
 

zene

2018. 05. 31.
Erődfeszt Komáromban júniustól októberig
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Erődfeszt Komáromban júniustól októberig Júniustól októberig minden hétvégén színházi előadások, koncertek, hadibemutatók és közösségi rendezvények szórakoztatják a látogatókat a komáromi Monostori Erődben, az Erődfeszt 2018 rendezvénysorozaton.

Pénteken A kőszívű ember fiai című musicalt adja elő a Magyarock Dalszínház. A darabot első alkalommal játsszák az erőd falai között, szabadtéri színpadon. A helyszín adottságait kihasználva korhű helyszínen zajlanak a csaták és egy valódi várfalat ostromolnak meg.

Klasszikus kedvencek 2018.

A Magyarock Dalszínház számos további előadással várja a közönséget: látható lesz többek között az Óz a csodák csodája, a Macskafogó, a Made in Hungária, A púpos, A három testőr Afrikában és A költő visszatér, de új bemutatóval is készülnek, ilyen lesz a Futballáb című musical, amely a tavalyi labdarúgó Európa-bajnokság eseményeit eleveníti fel.

Júliusban harmadik alkalommal rendezik meg az erődben a Komáromi Nagy Retro Fesztivált, melyen a 80-as, 90-es évek legnagyobb hazai előadói mellett Dr. Alban is színpadra lép.

A hagyományokat folytatva a vendégek idén is láthatnak látványos csatajeleneteket, júniusban az 1848/49-es forradalom és szabadságharc csatái elevenednek meg Komáromban, szeptemberben pedig második világháborús hadijátékot tartanak az erődben.

nyomtat

További írások a rovatból

Sziget Fesztivál, 2018., augusztus 8-9.
Mózes Tamara szólókoncertjéről
Metallica, Papp László Budapest Sportaréna, 2018. 04. 05.
Nagypénteki passió Zombola zenéjével

Más művészeti ágakról

Juhász Tibor: Salgó Blues. SCOLAR L!VE, Scolar kiadó, 2018.
irodalom

Közelebb a nyelvhez Közelebb a nyelvhez
FISZ-tábor 4. nap
irodalom

Kötelező irodalom halvacsora mellé Kötelező irodalom halvacsora mellé
Szöveghullám Balatonföldváron
art&design

A kivilágított felbomlás impulzusa A kivilágított felbomlás impulzusa
Csernátony Lukács László BURN, Barbie, BURN! című kiállításának megnyitószövege


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés