bezár
 

színház

2018. 09. 09.
Tízéves a Centrál Színház: színes programok szeptember 16-án
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tízéves a Centrál Színház: színes programok szeptember 16-án Fennállásának tízéves évfordulóját ünnepli szeptember 16-án, vasárnap a Centrál Színház, amely ebből az alkalomból a Révay utcában és a színházban színes programokkal várja a közönséget.

A Centrál Színház négy új bemutatóval várja az új évadban a nézőket. A társulathoz Nagy-Kálózy Eszter és Sztarenki Dóra szerződött.

Szkéné színház

Szeptember 14-én Ujj Mészáros Károly rendezésében, Balsai Móni és Schmied Zoltán főszereplésével a Büszkeség és balítélet című művet mutatják be. December 14-én David Lindsay-Abaire Tökéletlenek című darabját viszik színre Szikszai Rémusz, Pokorny Lia, Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter főszereplésével.

Ödön von Horváth Kasimir és Karoline című darabja Alföldi Róbert rendezésében látható jövő év elején, a főszerepeket Bata Éva, Stohl András és Varju Kálmán játssza. Jövő márciusban Nina Raine Nemek és igenek című művét mutatja be a színház Puskás Tamás rendezésében, Bata Éva és Lengyel Tamás főszereplésével.

A Centrál Színház jubileumi rendezvényét szeptember 16-án a Révay utcában felállított színpadon az Ájlávjú című produkció színészei nyitják, majd Bereczki Zoltán ad koncertet. Ezt követően a Hét boszorka című zenés darabot eleveníti fel Horgas Eszterrel és zenekarával Ágoston Katalin, Básti Juli, Botos Éva, Falusi Mariann és Gats Éva, majd 20 órakor a Harmadik figyelmeztetés elnevezésű színészzenekar játszik, amelynek tagja Gémes Antos, Fillár István, Cserna Antal, Wagner-Puskás Péter, László Zsolt és Pethő Gergő.

A nagyszínpadon 16 órától Liptai Claudia beszélget Básti Julival, Nagy-Kálózy Eszterrel, Rada Bálinttal, Rudolf Péterrel és Szikszai Rémusszal, majd Pokorny Liával, Bereczki Zoltánnal, Puskás Tamással és Schmied Zoltánnal.

A Sok hűhó semmiért című előadás színészei interaktív improvizációs játékkal várják a közönséget. A kisszínpadon Papp János vezeti be a közönséget a szinkronizálás rejtelmeibe, majd Borbás Gabi tart beszédtechnika órát.

Az érdeklődők a kulisszák mögé is bekukkanthatnak, vagy megnézhetik az elmúlt 10 év legemlékezetesebb pillanatait bemutató kiállítást.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Üvöltő szelek musical az Eötvös 10-ben
Loupe Színházi Társulás: Bármi lehetséges, ha elég erősen gondolsz rá
színház

Zemlényi Attila és kabai lóránt darabja Miskolcon

Más művészeti ágakról

Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége
Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés