bezár
 

art&design

2018. 10. 15.
Fiatal fotósoknak hirdet ösztöndíjpályázatot a pécsi Zsolnay Örökségkezelő
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fiatal fotósoknak hirdet ösztöndíjpályázatot a pécsi Zsolnay Örökségkezelő Kulturális programjainak dokumentálására hirdet ösztöndíjpályázatot fiatal fotósok számára a pécsi Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. (ZSÖK).

A baranyai megyeszékhely kulturális, közművelődési intézményeinek döntő többségét integráló intézmény MTI-hez hétfőn eljuttatott közleménye szerint a ZSÖK évente mintegy 2500 eseményt szervez Pécsett.

Az egyéves, 2019-re szóló ösztöndíj célja, hogy a minél teljesebb képet mutassanak be az elkészült fotók a ZSÖK sokszínű programjairól és a turisztikai látnivalóiról.

A kulturális holding állandó fotósainak munkáját segítve az ösztöndíjas képei bepillantást engednek a ZSÖK műhelyeinek belső életébe és kordokumentumként bemutatják a legfontosabb aktuális eseményeket. A feladatok között tárgy- és portréfotózás a Zsolnay-negyed műtermében, részvétel imázs-, marketing- és reklámfotózásokon, valamint épületfotózások is szerepelnek.

A pályázat nyertese egy éven át havi bruttó 30 ezer forintos ösztöndíjban részesül és saját kiállítást szervezhet a ZSÖK valamely kiállítóhelyén, amelyhez további 30 ezer forintos támogatást kap.

Jelentkezni felsőfokú vizuális vagy média képzésben, vagy érettségi után fotográfus szakképzésben résztvevő, vagy ilyen végzettséget három éven belül szerzett fotósok tudnak.

A pályázatokat december 2-ig várják. További részletek ezen az oldalon találhatóak.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
Megnyitószöveg Borbély Zita Egy komposzt mintázatai című kiállításához
art&design

Tetőtér-interjú Koleszár Stellával

Más művészeti ágakról

Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés