bezár
 

film

2018. 10. 28.
Elkészült az Apró mesék első előzetese
Jövő tavaszra várható Szász Attila új, romantikus történelmi thrillere
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elkészült Szász Attila új, romantikus történelmi thrillerének, az Apró meséknek az első előzetese. A Félvilág, A berni követ és az Örök tél alkotóinak új filmje Szabó Kimmel Tamás, Kerekes Vica és Molnár Levente  főszereplésével 2019. március 14-től látható országszerte a magyar mozikban – tájékoztatta a Vertigo Média a prae.hu művészeti portált.

Hónapokkal a II. világháború után egy szökevény szélhámos szenvedélyes szerelmi viszonyba keveredik, amely könnyen az életébe kerülhet. Az alkotók szűkszavúan csak ennyit árulnak el egyelőre az Apró mesék történetéről, amely műfaját tekintve romantikus történelmi thriller lesz, de azt ígérik, hogy a film fordulatokban és izgalmakban nem fog szűkölködni.

Apró mesék (12E)

Az Apró mesék főszerepeiben Szabó Kimmel Tamás, Kerekes Vica és Molnár Levente látható. Szász Attila rendező, Köbli Norbert forgatókönyvíró és Lajos Tamás producer mellett A berni követ, a Félvilág és az Örök tél állandó alkotógárdájából visszatért Nagy András operatőr, Hargittai László vágó és Major Csaba hangmérnök is. Hozzájuk csatlakozott az Örök télben producerként bemutatkozó Köves Ábel és Valcz Gábor látványtervező, akinek a Félvilág díszleteit is köszönhetjük. Sinkovics Judit jelmeztervező és Pacsay Attila zeneszerző az alkotógárda új tagjai.

apró mesék

Az Apró mesék a Filmalap 494 millió forintos gyártási támogatásával, a Lajos Tamás vezette Film Positive Productions gyártásában, a Vertigo Média forgalmazásában készült.

apró mesék2

Forrás: Vertigo Média

nyomtat

További írások a rovatból

Nagypál Orsi: Nyitva
Ujj Mészáros Károly: X – A rendszerből törölve
Interjú Schwechtje Mihállyal, a Remélem legközelebb sikerül meghalnod :) rendezőjével
Joyraj Bhattacharjee: Ghya Chang Fou – Bengáli dark film a Mersz Klubban

Más művészeti ágakról

színház

Ember embernek farkasa Ember embernek farkasa
Interjú Guelmino Sándorral a Vadászjelenetek Alsó-Bajorországból előadás kapcsán
art&design

Szokó Szótára Szokó Szótára
Szolnoki József Idegiológia című kiállításához
Keressük az interaktivitás megvalósíthatóságának a kereteit


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés