bezár
 

film

2019. 01. 18.
Corvin Moziéjszaka 2019
2019. február 16.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Február 16-án újra moziéjszakát tart a Corvin mozi, melyen nemcsak új filmekkel, de megújult külsővel is várják a nézőket – tájékoztatta a Budapest Film a prae.hu művészeti portált.

Február 16-án este ismét útjára indul a népszerű filmes maraton a Corvin mozi mind a hat termében, s hajnalig vetítik az új, még újabb, sőt premier előtti filmeket. A megvásárolt belépővel korlátlanul látogathatók a termek, illetve filmek, s ez alatt természetesen a büfé is szolgálatra készen várja a látogatókat.

A karszalagok ára egységesen 3600 Ft.

Külön öröm, hogy a moziéjszaka nézőit már új ülések és friss látványelemek fogadják majd. A felújítás a napokban kezdődik, ám csak részleges leállást jelent, a mozi ez alatt is zavartalanul üzemel.

Amit már biztosan láthatnak a nézők: Alita: A harc angyala, Bohém Rapszódia, Üveg, Heavy túra,  Ruben Brandt, a gyűjtő, Rossz versek, Pusztító, Ragadozó városok 3D, Instant család, A ház, amit Jack épített, Nyitva – és további sikerfilmek az elmúlt hetek bemutatóiból.

A teljes program hamarosan elkészül, a mindig friss információkért érdemes követni a Corvin Mozi Facebook- és Instagram-oldalát.

Forrás: Budapest Film

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Harmony Korine: Túltolva
Jacques Audiard: Testvérlövészek
69. Berlinale, 2019. február 7–17.
Adam McKay: Alelnök

Más művészeti ágakról

A 26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál sajtótájékoztatójáról
építészet

Sündisznótüske és betonhintaszék Sündisznótüske és betonhintaszék
Bauhaus100. Program a mának/ Kortárs nézőpontok - kiállítás a Ludwig Múzeumban
art&design

Kell egy kis összhang Kell egy kis összhang
Külön ter(m)ek: Bojti András, Naomi Devil, Horváth Éva Mónika, Milorad Krstić, Németh Marcell, Richter Sára, Szabó Ábel kiállítása - Bojti András: Más világ
Crossover a Négyszoba Galériában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés