bezár
 

film

2019. 01. 18.
Corvin Moziéjszaka 2019
2019. február 16.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Február 16-án újra moziéjszakát tart a Corvin mozi, melyen nemcsak új filmekkel, de megújult külsővel is várják a nézőket – tájékoztatta a Budapest Film a prae.hu művészeti portált.

Február 16-án este ismét útjára indul a népszerű filmes maraton a Corvin mozi mind a hat termében, s hajnalig vetítik az új, még újabb, sőt premier előtti filmeket. A megvásárolt belépővel korlátlanul látogathatók a termek, illetve filmek, s ez alatt természetesen a büfé is szolgálatra készen várja a látogatókat.

A karszalagok ára egységesen 3600 Ft.

Külön öröm, hogy a moziéjszaka nézőit már új ülések és friss látványelemek fogadják majd. A felújítás a napokban kezdődik, ám csak részleges leállást jelent, a mozi ez alatt is zavartalanul üzemel.

Amit már biztosan láthatnak a nézők: Alita: A harc angyala, Bohém Rapszódia, Üveg, Heavy túra,  Ruben Brandt, a gyűjtő, Rossz versek, Pusztító, Ragadozó városok 3D, Instant család, A ház, amit Jack épített, Nyitva – és további sikerfilmek az elmúlt hetek bemutatóiból.

A teljes program hamarosan elkészül, a mindig friss információkért érdemes követni a Corvin Mozi Facebook- és Instagram-oldalát.

Forrás: Budapest Film

nyomtat

További írások a rovatból

Adina Pintilie: Ne érints meg!
Christoffer Boe: A 64-es betegnapló
Josephine Decker: Madeline a mélyben
Pálfi György: Az Úr hangja

Más művészeti ágakról

art&design

Ludwig 30 Ludwig 30
Beszámoló a Ludwig Múzeum sajtótájékoztatójáról
Felismeréstől a hangkeltésig
art&design

Evilági ökotópiák Evilági ökotópiák
Sokan úgy hiszik, régen sárga volt a nap
220VOLT

3RÉMENY 3RÉMENY
(életrajzi töredékek)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés