bezár
 

irodalom

2019. 02. 26.
Irodalom Éjszakája 2019
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Irodalom Éjszakája 2019 A különleges irodalmi happening idén március 28-án hozza közelebb a kortárs világirodalmat a budapesti közönséghez. Az Irodalom Éjszakáján a Radnóti Színház színművészei izgalmas, esetenként a közönség számára egyébként nem látogatható helyszínen olvasnak fel részleteket 22 ország 23 kortárs szerzőjének regényeiből. Az idei téma: családi fészek. 

Idén az alábbi országok vesznek részt a projekben: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Észtország, Finnország, Franciaország, Hollandia, Izrael, Japán, Lengyelország, Magyarország, Nagy Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Szlovákia és Törökország. Fő partnerek: Budapest Fővárosi Önkormányzata, Radnóti Miklós Színház. A belépés ingyenes! További részletek az eseményről hamarosan a www.irodalomejszakaja.hu weboldalon.

#irodalomejszakaja
#irodalomejszakaja2019
#eunichungary

Forrás: https://www.facebook.com/events/521749075015934/

 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Mechiat Zina volt a Boggie: Költőim rendezvénysorozat februári vendége
irodalom

Vaktérkép
Recenzió a Természetellenes vadság című líraantológiáról

Más művészeti ágakról

Nils Frahm: Day
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban
gyerek

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
A Corvina Kiadó Plautus: Hét komédia című kötetéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés