bezár
 

film

2019. 07. 30.
Szabadtéri mozi nyílt a Corvin Plaza tetőteraszán
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Corvin Plaza tetőteraszán nyílt új, szabadtéri tetőmozi, a Kultik Sky Cinema premierfilmekkel, 160 kényelmes nyugággyal és takarókkal várja a közönséget, a négylábú kedvenceket is szívesen látják. 

Budapesten, a Corvin Plaza tetőteraszán kialakított 160 fős Kultik Sky Cinema műsorán az örök favoritok mellett megtalálhatóak a premierfilmek is. A szervezők emellett klasszikus családi mozikkal igyekeznek összehozni a különböző korosztályokat egy közös esti kiruccanásra.

A nézők kényelmét direkt erre a célra készített nyugágyak, babzsákok, rendezői székek szolgálják, az üzemeltetők külön ügyeltek arra is, hogy a lábaknál jusson hely a kutyáknak. Felhőszakadás esetén esőkabátot osztanak, a fázósabbaknak pedig takaró is rendelkezésére áll. A klasszikus, mozis büfében popcorn, nachos, salsa szósz és hideg üdítő kapható.

A szúnyogokat azonban nem látják szívesen. „A szúnyogok távoltartásáról speciális, fáklyás rendszer gondoskodik, így a látogatóknak nem kell vérszívókat hessegetnie nálunk a nyári estéken” – mondta erről Szabó Krisztián, a Kultik Mozihálózat ügyvezetője.

Moziműsor: https://kultikskycinema.hu/

Kultik Sky_Corvin Plaza

Forrás: Kultik Sky Cinema

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Mundruczó Kornéllal a filmes és a színházi lét különbségeiről
50 éves a Szelíd motorosok, Dennis Hopper és Peter Fonda klasszikusa
Danny Boyle: Yesterday
Interjú Pálos Gergely operatőrrel kétlakiságról, kapcsolatépítésről, valamint a svéd és a magyar fényviszonyok különbségeiről

Más művészeti ágakról

irodalom

Záróakkord Záróakkord
Prae Műfordító Tábor, beszámoló, 7. nap
irodalom

Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk
Interjú Ladik Katalinnal irodalomról, színházról, női jelenlétről, földrajzi és történelmi helyzetekről
irodalom

Elég gazdagok már nem leszünk sosem Elég gazdagok már nem leszünk sosem
Prae Műfordító Tábor, beszámoló, 4. nap
Isabelle Duthoit improvizációs workshopja a Jazzaj szervezésében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés