bezár
 

film

2019. 07. 30.
Szabadtéri mozi nyílt a Corvin Plaza tetőteraszán
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Corvin Plaza tetőteraszán nyílt új, szabadtéri tetőmozi, a Kultik Sky Cinema premierfilmekkel, 160 kényelmes nyugággyal és takarókkal várja a közönséget, a négylábú kedvenceket is szívesen látják. 

Budapesten, a Corvin Plaza tetőteraszán kialakított 160 fős Kultik Sky Cinema műsorán az örök favoritok mellett megtalálhatóak a premierfilmek is. A szervezők emellett klasszikus családi mozikkal igyekeznek összehozni a különböző korosztályokat egy közös esti kiruccanásra.

A nézők kényelmét direkt erre a célra készített nyugágyak, babzsákok, rendezői székek szolgálják, az üzemeltetők külön ügyeltek arra is, hogy a lábaknál jusson hely a kutyáknak. Felhőszakadás esetén esőkabátot osztanak, a fázósabbaknak pedig takaró is rendelkezésére áll. A klasszikus, mozis büfében popcorn, nachos, salsa szósz és hideg üdítő kapható.

A szúnyogokat azonban nem látják szívesen. „A szúnyogok távoltartásáról speciális, fáklyás rendszer gondoskodik, így a látogatóknak nem kell vérszívókat hessegetnie nálunk a nyári estéken” – mondta erről Szabó Krisztián, a Kultik Mozihálózat ügyvezetője.

Moziműsor: https://kultikskycinema.hu/

Kultik Sky_Corvin Plaza

Forrás: Kultik Sky Cinema

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Great Gerwig: Kisasszonyok
Corneliu Porumboiu: A hegyek szigete
Noah Baumbach: Házassági történet

Más művészeti ágakról

Gyerekirodalom és medialitás - Tudományos konferencia
Kövek. Barkácsolás, gyűjtögetés és Adalbert Stifter
A FISZ Változó örökség című irodalmi délutánja


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés