bezár
 

film

2019. 09. 30.
Legyél diákzsűri a Verzión
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Legyél diákzsűri a Verzión Hogyan lehetsz a 16. Verzió diákzsűri-tagja, és vehetsz részt a fesztivál legjobb emberi jogi dokumentumfilmjének kiválasztásában? Alább kiderül.

A dokumentumfilmeknek óriási erejük van: ihletet adnak és tettre szólítanak. Segíthetnek méltóságunk kivívásában, akárcsak a cenzúra és az elnyomás elleni harcban. Ma, amikor az emberi jogokat soha nem tapasztalt veszélyek fenyegetik világszerte, nagy szerepük van a dokumentumfilmeknek, mert lehetőséget nyújtanak rá, hogy elmondjuk történeteinket.

Ha szeretnél a Diákzsűri tagja lenni, mit kell majd tenned: legyél Budapesten 2019. november 11–17. között, legyen felsőoktatási hallgatói jogviszonyod, nézd meg a fesztiválon a Nemzetközi Emberi Jogi Filmverseny filmjeit, vitassátok meg a látott filmeket közösen a zsűri többi tagjával, írjatok közösen egy alátámasztó indoklást a döntésetekről, és ismertessétek a záróeseményen november 16-án a Toldi moziban!

A Verzio így segít neked: lehetőséget ad kritikai és érvelési készségeid fejlesztésére, és lehetőséget ad arra is, hogy hasonló érdeklődésű fiatalokkal találkozz egy kreatív és inspiráló helyzetben, betekintést nyerj egy filmfesztivál működésébe, és ingyenes bérletet biztosít minden vetítésére és eseményére.

Jelentkezési információk itt érhetők el: http://verzio.org/hu/node/2214

Kép és további tartalmak a Verzio Film Foundation jóvoltából.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz
Jonathan Glazer: Érdekvédelmi terület

Más művészeti ágakról

irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója
Határátkelés címen rendezték meg a Kis Présházban öt kortárs költő közös estjét
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről
irodalom

Mechiat Zina volt a Boggie: Költőim rendezvénysorozat februári vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés