bezár
 

film

2019. 09. 30.
Legyél diákzsűri a Verzión
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Legyél diákzsűri a Verzión Hogyan lehetsz a 16. Verzió diákzsűri-tagja, és vehetsz részt a fesztivál legjobb emberi jogi dokumentumfilmjének kiválasztásában? Alább kiderül.

A dokumentumfilmeknek óriási erejük van: ihletet adnak és tettre szólítanak. Segíthetnek méltóságunk kivívásában, akárcsak a cenzúra és az elnyomás elleni harcban. Ma, amikor az emberi jogokat soha nem tapasztalt veszélyek fenyegetik világszerte, nagy szerepük van a dokumentumfilmeknek, mert lehetőséget nyújtanak rá, hogy elmondjuk történeteinket.

Ha szeretnél a Diákzsűri tagja lenni, mit kell majd tenned: legyél Budapesten 2019. november 11–17. között, legyen felsőoktatási hallgatói jogviszonyod, nézd meg a fesztiválon a Nemzetközi Emberi Jogi Filmverseny filmjeit, vitassátok meg a látott filmeket közösen a zsűri többi tagjával, írjatok közösen egy alátámasztó indoklást a döntésetekről, és ismertessétek a záróeseményen november 16-án a Toldi moziban!

A Verzio így segít neked: lehetőséget ad kritikai és érvelési készségeid fejlesztésére, és lehetőséget ad arra is, hogy hasonló érdeklődésű fiatalokkal találkozz egy kreatív és inspiráló helyzetben, betekintést nyerj egy filmfesztivál működésébe, és ingyenes bérletet biztosít minden vetítésére és eseményére.

Jelentkezési információk itt érhetők el: http://verzio.org/hu/node/2214

Kép és további tartalmak a Verzio Film Foundation jóvoltából.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Louis-Julien Petit: A láthatatlanok
Beszámoló a 10. Frankofón Filmnapok és Fesztivál programjáról
Berlinale, 2020. február 20–március 1.

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

A zenéért és a közönségért A zenéért és a közönségért
Interjú Oláh Vilmos Liszt Ferenc-díjas hegedűművész, koncertmesterrel sikerről és korunk zenei piacának követelményeiről
színház

Hommage à Róna Viktor Hommage à Róna Viktor
„Herceg a vasfüggöny mögött”
színház

Shakespeare járvány idején Shakespeare járvány idején
Gyulai Shakespeare Fesztivál 2020
irodalom

Agyadra megy az irodalom Agyadra megy az irodalom
Nézzünk bizakodva a múltba! – Alternatív Trianon. Szerkesztette Cserna-Szabó András és Fehér Renátó. Cser Kiadó, 2020.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés