bezár
 

zene

2019. 11. 09.
A Zene Éjszakája – csak klasszikusan
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Zene Éjszakája – csak klasszikusan A főváros nyolc színhelyén rendeznek klasszikus zenei programokat november 16-án, szombaton 18 és 24 óra között.

A Szimpla Kertben, Lumen Kávézóban, Csendes Vintage Bárban, Magvető Caféban, Akvárium klubban, Lámpásban, Mazel Tovban és a Jelen bisztróban hallgathatnak bele az érdeklődők a klasszikus zene válogatott darabjaiba a Fővárosi Önkormányzat, a Budapesti Fesztiválzenekar és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ jóvoltából.

Az esemény Budapest napjának előestéjén (november 17., 1873-ban ezen a napon egyesült Pest, Buda és Óbuda), idén immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre. A hallgatóság többek között Bartók, Gerschwin, Sosztakovics, Haydn, Schubert, Chopin, Kodály, Bach, Händel, Haydn, Mozart, Debussy, Csajkovszkij, Mendelssohn, Wagner, és Liszt darabjait élvezheti este hattól egészen éjfélig.

Részletes program és kép forrása itt.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Rohmann Dittával oktatásról, médiáról, motivációról
zene

RÉGI CSIBÉSZEK RÉGI CSIBÉSZEK
Szabó Sándor, a „gulyáskommunizmus” popfotósa*
Felsejlenek az emberi gesztusok Krúbi új lemezén
Interjú Vörös Szilvia énekművésszel az útjáról a győri Konzervatóriumtól a Bécsi Staatsoperig

Más művészeti ágakról

színház

Vendégségben Patikánál Vendégségben Patikánál
4. emelet, 66-os csengő
Interjú Hudi Lászlóval a Mozgó Ház Társulásról, munkamódszerekről, külföldi lehetőségekről
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Természetesség és tudatos üzenet Természetesség és tudatos üzenet
Interjú Rohmann Dittával oktatásról, médiáról, motivációról
színház

Érzelmeink labirintusában Érzelmeink labirintusában
A Tévedések vígjátéka a gyulai Tószínpadon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés