bezár
 

zene

2019. 11. 09.
A Zene Éjszakája – csak klasszikusan
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Zene Éjszakája – csak klasszikusan A főváros nyolc színhelyén rendeznek klasszikus zenei programokat november 16-án, szombaton 18 és 24 óra között.

A Szimpla Kertben, Lumen Kávézóban, Csendes Vintage Bárban, Magvető Caféban, Akvárium klubban, Lámpásban, Mazel Tovban és a Jelen bisztróban hallgathatnak bele az érdeklődők a klasszikus zene válogatott darabjaiba a Fővárosi Önkormányzat, a Budapesti Fesztiválzenekar és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ jóvoltából.

Az esemény Budapest napjának előestéjén (november 17., 1873-ban ezen a napon egyesült Pest, Buda és Óbuda), idén immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre. A hallgatóság többek között Bartók, Gerschwin, Sosztakovics, Haydn, Schubert, Chopin, Kodály, Bach, Händel, Haydn, Mozart, Debussy, Csajkovszkij, Mendelssohn, Wagner, és Liszt darabjait élvezheti este hattól egészen éjfélig.

Részletes program és kép forrása itt.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

„Mire való ez a gomb?” – Egy este Bruce Dickinsonnal, Budapest Kongresszusi Központ, 2019. november 2.
Interjú Baráth Emőke énekművésszel a hazai és a külföldi éneklés hatásmechanizmusáról, koncerttermekről és operaszínpadokról, valamint marketinglehetőségekről
Christof Kurzmann és Mats Gustaffson duója az Újbudán
Sziget Fesztivál, 2019. augusztus 12.

Más művészeti ágakról

Háttérinterjú Osváth Gáborral a fiatal magyar filmről, pályakezdésekről, motivációról
art&design

Szörnyek, emberi ruhában Szörnyek, emberi ruhában
A Bestiárium című kiállításról a Rugógyár Galériában
irodalom

Kidobni a metafizikát Kidobni a metafizikát
Kritika Purosz Leonidasz „Egy férfi sosem hagyja félbe” című kötetéről (Magvető, 2019)
Familie Flöz a CAFé-n


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés