bezár
 

zene

2019. 11. 09.
A Zene Éjszakája – csak klasszikusan
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Zene Éjszakája – csak klasszikusan A főváros nyolc színhelyén rendeznek klasszikus zenei programokat november 16-án, szombaton 18 és 24 óra között.

A Szimpla Kertben, Lumen Kávézóban, Csendes Vintage Bárban, Magvető Caféban, Akvárium klubban, Lámpásban, Mazel Tovban és a Jelen bisztróban hallgathatnak bele az érdeklődők a klasszikus zene válogatott darabjaiba a Fővárosi Önkormányzat, a Budapesti Fesztiválzenekar és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ jóvoltából.

Az esemény Budapest napjának előestéjén (november 17., 1873-ban ezen a napon egyesült Pest, Buda és Óbuda), idén immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre. A hallgatóság többek között Bartók, Gerschwin, Sosztakovics, Haydn, Schubert, Chopin, Kodály, Bach, Händel, Haydn, Mozart, Debussy, Csajkovszkij, Mendelssohn, Wagner, és Liszt darabjait élvezheti este hattól egészen éjfélig.

Részletes program és kép forrása itt.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

NKS + FDM Crew, StreetROYAL – Instant-Fogas Komplexum, december 14.
Edin Karamazov lantestje a Zeneakadémián
Christof Kurzmann és Mats Gustaffson duója az Újbudán
Isabelle Duthoit improvizációs workshopja a Jazzaj szervezésében

Más művészeti ágakról

irodalom

Nemiség, zsidóság, gyermekélet és irodalom – zenés, dalos recepttel Nemiség, zsidóság, gyermekélet és irodalom – zenés, dalos recepttel
A Magvető Kiadó főszerkesztője sütött-nőzött hanuka előtt a Csányi5 Vendégkönyv sorozatában
irodalom

Közép-európai kapcsolataink Közép-európai kapcsolataink
A Helikon Irodalomtudományi Szemle 2019/3-as számának bemutatója
színház

A kritikus lét elviselhetetlen könnyűsége A kritikus lét elviselhetetlen könnyűsége
Ön/kritikusan a kritikáról beszélgetés a Három Hollóban 2020. január 14-én
irodalom

Fantomsorsok Fantomsorsok
Bjarte Breiteig: Fantomfájások, Noran Libro, 2019


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés