bezár
 

zene

2019. 11. 09.
A Zene Éjszakája – csak klasszikusan
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Zene Éjszakája – csak klasszikusan A főváros nyolc színhelyén rendeznek klasszikus zenei programokat november 16-án, szombaton 18 és 24 óra között.

A Szimpla Kertben, Lumen Kávézóban, Csendes Vintage Bárban, Magvető Caféban, Akvárium klubban, Lámpásban, Mazel Tovban és a Jelen bisztróban hallgathatnak bele az érdeklődők a klasszikus zene válogatott darabjaiba a Fővárosi Önkormányzat, a Budapesti Fesztiválzenekar és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ jóvoltából.

Az esemény Budapest napjának előestéjén (november 17., 1873-ban ezen a napon egyesült Pest, Buda és Óbuda), idén immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre. A hallgatóság többek között Bartók, Gerschwin, Sosztakovics, Haydn, Schubert, Chopin, Kodály, Bach, Händel, Haydn, Mozart, Debussy, Csajkovszkij, Mendelssohn, Wagner, és Liszt darabjait élvezheti este hattól egészen éjfélig.

Részletes program és kép forrása itt.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A 180-as Csoport című kötet bemutatója
The Underground Jazz Scene in Budapest Today: an Adventurous Introduction (Inverted Spectrum Records 2023)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés