bezár
 

irodalom

2019. 11. 18.
Késelés Villával - terítéken Erdély Miklós
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Késelés Villával - terítéken Erdély Miklós A Késelés Villával irodalmi beszélgetéssorozat keretén belül Erdély Miklósról beszélget Gelencsér Milán, Körösztös Gergő és Müllner András a Nyitott Műhelyben november 18-án.

A Késelés Villával szervezésében Erdély Mikósról esik szó jövőhét hétfőn Csete Soma és Vida Kamilla moderátori közreműködésével. A beszélgetésben részt vesz Gelencsér Milán költő, aki az ELTE BTK esztétika mesterszakán végezte el, szakdolgozatát Erdély Miklósról írta; Körösztös Gergő költő, aki jelenleg is az ELTE BTK-n hallgat esztétikát és filozófiát, valamint Müllner András az ELTE Média és Kommunikáció Tanszékének docense, a neoavantgárd, a vizuális kultúra és a kisebbségek ábrázolásának kutatója. 2016-ban jelent meg kismonográfiája Erdély Miklós Kollapszus orv. című kötetéről.

A program ideje: 2019.11.18. (hétfő) 19:00-23:30

Helyszín: Nyitott Műhely

A programról bővebben az esemény Facebook-oldalán tájékozódhatnak.

A Késelés Villával programokról bővebben az eseménysorozat Facebook-oldalán tájékozódhatnak.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója
Abdallah Abdel-Ati Al-Naggar Balassi Bálint-emlékkard irodalmi díjához
Mohai V. Lajos Kanizsai Hidegház című regényének bemutatója


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés