bezár
 

film

2019. 11. 27.
Pitchfórum a 2020-as Friss Húson – várják a pályázatokat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Pitchfórum a 2020-as Friss Húson – várják a pályázatokat A 2020 márciusában kezdődő Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál programjában jövőre is, immár 6. alkalommal rendezik meg a rövidfilmes pitchfórumot. A rendezvény célja, hogy lehetőséget teremtsen fiatal filmes alkotóknak előkészületben levő projektjeik prezentálására és azok megvitatására. 

A 2020-as Friss Hús (2020. március 23–29.) pitchfórumára rövidfilmes alkotók filmterveit várják. A legjobb filmterv pénzdíjban részesül, illetve a nyertes projektet a Daazo és más szervezetek szakmai tanácsokkal segítik.

A nevezés határideje: 2020. január 30., éjfél.

Az elmúlt évek nyertes pályázatai közül Nagy V. Gergő Erős áll című filmje elkészült, az Oscar-díjas Deák Kristóf A legjobb játék című filmje 2018-as Friss Hús versenyprogramjában debütált, majd számos rangos nemzetközi fesztiválon is sikerrel szerepelt. Készül a 2017-es nyertes, Hermán Árpád Goodbye Frank című animációja is, K. Kovács Ákos a Média Mecenatúra támogatásával készült, 2018-as fesztiválon díjazott terv, a Branka jelenleg utómunkafázisban van, Turai Balázs Amok című animációs filmterve pedig fejlesztés alatt áll.

A 2019-es Friss Hús Rövidfilmfesztivál

A 2019-es Friss Hús Rövidfilmfesztivál

A pitchfórumon való részvételre a projekt rendezője vagy producere pályázhat. Egy pályázó több pályázatot is benyújthat. A pályázatra történő nevezés ingyenes. A beérkezett pályázatok közül a szervezők várhatóan 10 filmtervet választanak ki, amelyeket szakmai zsűri előtt mutatnak be az alkotók (rendezők/forgatókönyvírók/producerek – stábonként maximum hárman).

HIRDETÉS

banner

A prezentáció időpontja: 2020. március 27. (A pontos időpontot később hirdetik meg.)

Helyszín: Toldi Mozi

A nevezés menetéről és feltételeiről minden információ megtalálható a Friss Hús Budapest weboldalán.

Forrás: Friss Hús

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Hajdu Szabolcs: Békeidő
70. Berlinale, február 20–március 1.
Guy Ritchie: Úriemberek


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés