bezár
 

film

2020. 03. 24.
#WeAreItaly – Stay Tuned On It
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
#WeAreItaly – Stay Tuned On It Az Olasz Külügyi és Nemzetközi Együttműködés Minisztérium elindítja a #WeAreItaly #StayTunedOnIt kampányt, hogy a mindig kreatív és életteli Olaszországot népszerűsítse a koronavírus nehéz napjaiban is. Andrea Bocelli, Uto Ughi, Tiziano Ferro, Nicola Piovani, Paolo Fresu, Ada Montellanico, Nek, Andrea Griminelli, Rita Marcotulli, Fabrizio Bosso és sok más olasz művész csatlakozott már a kezdeményezéshez videóüzenetekkel és egyéb módokon, hogy ne veszítsük el kapcsolatunkat az olasz kultúrával.

Az Olasz Külügyi és Nemzetközi Együttműködés Minisztériuma naponta újabb videókat és különleges tartalmakat gyűjt össze, hogy megmutathassa azt az Olaszországot, amely továbbra is készen áll a kiváló minőségű kultúra és szórakozás létrehozására és terjesztésére. Számos, az olasz kulturális intézmények által népszerűsített kezdeményezés lát napvilágot, melyek célja, hogy az olasz és nemzetközi közönség számára különleges virtuális kulturális szórakoztatást nyújtson.

A kulturális tartalmakat  egy e célból indított honlapon, a közösségi média csatornáin és a külföldi olasz nagykövetségek, konzulátusok és kultúrintézetek hálózatán keresztül fogják népszerűsíteni.

Elsősorban múzeumok, régészeti helyszínek, könyvtárak, levéltárak, fesztiválok, színházak, filmek, élő adások, televízió- és rádióadások, valamint különböző kiadók teljes online kulturális kínálata lesz elérhető (pl. Luce Intézet, Milánói és Bolognai Filmtárak, Könyvfesztiválok, Brerai Képtár, MAXXI és sok más).

További információ a kezdeményezés és az Olasz Kultúrintézet honlapján található.

Fotó, forrás: Olasz Kultúrintézet sajtóinformáció

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Richard Linklater: Apollo–10,5: Űrkorszaki gyerekkor
Interjú Kis Hajnival a hatás kérdéseiről és a pszichológiai érzékenységről, valamint új filmprojektjének terveiről és a filmezésen kívüli ötleteiről
Paolo Genovese: Szuperhősök

Más művészeti ágakról

Neked már megvan a heti Praedád?
Interjú Totth Benedekkel írásról, fordításokról és a magyar irodalom lehetőségeiről külföldön
Pintér Tibor: Hangok és szavak erdeje könyvbemutató
irodalom

Szív-fitness Szív-fitness
Helyzetjel


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés