bezár
 

art&design

2020. 04. 18.
Járvánnyal kapcsolatos fotókat vár a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Járvánnyal kapcsolatos fotókat vár a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum Például közlekedési eszközökön, megállókban vagy pályaudvarokon megtalálható, a koronavírus veszélyeire felhívó plakátokról, tájékoztatókról vagy falfirkákról készített fotókat vár a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum csütörtökön útjára indított akciója keretében.

 Az akcióra olyan fotókkal lehet jelentkezni, amelyek a jelenlegi járványügyi helyzettel összefüggésben bármilyen érdekes jelenséget örökítenek meg - olvasható az MTI-hez elküldött felhívásban.

Mint írják, ezek lehetnek például tájékoztatók a közlekedési eszközökön vagy pályaudvarokon, megállókban, fotók a forgalmi változásokról; a koronavírus veszélyeire felhívó plakátok, szórólapok, falfirkák; megváltozott menetrendek vagy az egyéni közlekedési formákat népszerűsítő plakátok; intézkedések eredményei (kerékpársávok, közösségi közlekedést érintő lépések).

A fényképeket info@kozlekedesimuzeum.hu e-mail címre kell beküldeni. A levélben a jelentkezők engedélyezhetik a múzeum számára a kép további felhasználását, gyűjteménybe vételét a jelentkező nevének a feltüntetésével.

Az intézmény azt kéri, hogy a felhívás hatására senki ne induljon el otthonról, csak akkor fényképezzen, ha halaszthatatlan ügyben egyébként is ki kell mennie az utcára.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban
Závorszky-Simon Márton képei a Vízivárosi Galériában
Az antropomorf jelleg mint animációs karaktertipológiai megközelítés

Más művészeti ágakról

kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés