bezár
 

zene

2020. 05. 06.
Crescendo Nyári Akadémia: 2021-re elhalasztva
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Crescendo Nyári Akadémia: 2021-re elhalasztva Sajnálattal tudatják a szervezők a prae.hu művészeti portállal és rajta keresztül a nagyközönséggel, hogy idei nemzetközi komolyzenei mesterkurzusuk, a Crescendo Nyári Akadémia és Fesztivál elmarad a COVID-19 okozta krízis és a jelenlegi korlátozások miatt, melyek szerint Magyarországon semmilyen rendezvény nem tartható augusztus 15-ig.

A Nyári Akadémia szervezői és a világ minden tájáról érkező művésztanárai bíznak benne, hogy a következő év mesterkurzusának előkészületei és lebonyolítása zökkenőmentes lesz. Szeretettel várnak a szervezők minden tehetséges ifjú zenészt a 17.  Crescendo Nyári Akadémia és Fesztiválra, melyre 2021. július 21. – augusztus 2. között kerül sor.

Bővebb információ: www.crescendoinstitute.org

HIRDETÉS

banner
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Felsejlenek az emberi gesztusok Krúbi új lemezén
Fejérvári Zoltán Bach estjének visszajátszása
Molnár Levente operaénekesi pályájáról, szerepekről, (nem csak) magyarországi operajátszásról

Más művészeti ágakról

Interjú Rab Gyula tenor énekművésszel az énektanulmányok adta lehetőségekről, szerepeiről, hatásról és sikerről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés