bezár
 

zene

2020. 05. 11.
Palya Bea: dal és klip készült az új lemez felvezetéseként
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Palya Bea: dal és klip készült az új lemez felvezetéseként Élet címmel új lemezt rögzített Palya Bea. A március legelején felvett anyag előfutáraként a címadó dalt és a hozzá forgatott klipet május 16-án mutatja be az énekesnő.

A hazai világzenei színtér meghatározó szereplője kifejtette, hogy néhány évvel ezelőtti válása után nehéz időszakot élt meg, de utána teljesebb, az életet jobban értékelő, őszintébb lény lett és központi témája lett az élet értékelése. Erről az új, érettebb örömről akart dalokat írni.

Az új anyag első dalát, az Életet három formában is közzéteszi május 16-án a népszerű énekesnő: akusztikus verzióban, a Laverock (Vesztergom Laura) által készített változatot, valamint a videoklipet YouTube csatornáján.

A közösségi klip mini házivideókból áll, amelyeket rajongók, partnerek, művészek, barátai, a média szereplői, ismert emberek és civilek vegyesen készítettek telefonjukkal.

HIRDETÉS

banner

Az Élet Palya Bea tizedik stúdiólemeze.

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor, MTI

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Requiem otthon: Mozart gyászmiséje Castellucci rendezésében
Kékszakállú-thriller a Bayerische Staatsoperből
Molnár Levente operaénekesi pályájáról, szerepekről, (nem csak) magyarországi operajátszásról

Más művészeti ágakról

gyerek

Mesél az erdő Mesél az erdő
Gyereknapra, szeretettel
Interjú Rab Gyula tenor énekművésszel az énektanulmányok adta lehetőségekről, szerepeiről, hatásról és sikerről
art&design

Apokrif jelenlét Apokrif jelenlét
Tillmann Ármin megnyitó szövege Minyó Szert Károly kiállításához


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés