bezár
 

irodalom

2020. 05. 20.
Teraszán várja újra olvasóit a szegedi Somogyi-könyvtár
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Teraszán várja újra olvasóit a szegedi Somogyi-könyvtár Dóm téri épületének teraszán várja szerdától a szegedi Somogyi-könyvtár az olvasóit, akiknek lehetőségük lesz a kötetek visszaadására és újak kölcsönzésére is.

Bár a járványhelyzet miatt a könyvtárak továbbra sem látogathatók, az intézmény szeretné segíteni beiratkozott olvasóit abban, hogy új kötetekhez jussanak, a kiolvasottakat pedig vissza tudják vinni. Szerdától ezért munkanapokon délelőtt és délután két-két órán át lehetőséget biztosítanak erre a Somogyi-könyvtár központi épületének teraszán.

A bejárat előtti egyik oldalán a könyvtár munkatársai dobozokat helyeznek el, amelyekbe az olvasók beletehetik a visszahozott könyveket. A kötetek fertőtlenítés után egy későbbi időpontban újra kölcsönözhetőek lesznek.

A terasz másik oldalán található asztalokra pedig a könyvtárosok előkészítik az olvasók által előre megrendelt, névre szóló könyvcsomagokat. A beiratkozott olvasók a könyvtár online katalógusából választhatják ki a kikölcsönözni kívánt legfeljebb öt kötetet, melyeket visszaigazolást követően -személyes kontaktus nélkül -  vehetnek át.

Képek: sk-szeged.hu, MT Zrt. fotótár

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója
irodalom

Az Élet és Irodalom Könyvtolmácsok című beszélgetéssorozatának első alkalma
Lengyel riportirodalom - Prae 2023/2 lapszámbemutató

Más művészeti ágakról

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban
Nils Frahm: Day


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés