bezár
 

irodalom

2020. 06. 10.
Vámpíros nyereményjátékban Berta Ádám új regénye!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vámpíros nyereményjátékban Berta Ádám új regénye! Úgy érzed, mindent tudsz a vámpírokról? Akkor nyerd meg Berta Ádám A kígyó feje című új könyvét a Cser Kiadó és a prae.hu művészeti portál közös játékában! A regény idén tavasszal jelent meg, 99 zombi- / vámpírszörny tart rettegésben benne egy apró kazak falut...

A játék

A helyes választ küldők között 3 db könyvet sorsolunk ki (= 3 nyertes).

A vámpír mely testrészét kell levágni, hogy ártalmatlanítsuk? 
a) lábát
b) fejét
c) kezét

Az adatok, melyeket az info@cserkiado.hu címre a helyes válasz mellé kérünk: postázási cím és telefonszám (a futárszolgálat számára). 

Határidő: 2020. június 24., a nyertesek nevét a prae.hu művészeti portálon közzétesszük.

A könyvről

Kilencvenkilenc zombi- / vámpírszörny tart rettegésben egy apró kazak falut; az indítás meseszerű, az utána következő történések kiszámíthatatlanok. Sajátos barátságok és szerelmek, intim és működésképtelen párkapcsolatok, egzotikus kalandok kavalkádja tarkítja Berta Ádám új regényét, amely nyers, sallangmentes stílussal, gyors tempóban vezeti végig olvasóját a történeten. 

A szerző meglepő helyszín- és nézőpontváltásokkal, hol zabolátlan, hol feszes leírásokkal dolgozik, az álomszerűen lebegő események különös szálakon kapcsolódnak egymáshoz. A regényt gyilkos szabálytalanságok, sokféle és sokfelé tartó indulások, elágazások, elkanyarodások jellemzik. Saját univerzum teremtődik a fejezetek során, végig éber figyelmet követelve a  befogadó részéről.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Határátkelés címen rendezték meg a Kis Présházban öt kortárs költő közös estjét
Magyar Széppróza Napja a Fiatal Írók Szövetségénél

Más művészeti ágakról

Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
Alex Garland: Polgárháború
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés