bezár
 

irodalom

2020. 06. 10.
Vámpíros nyereményjátékban Berta Ádám új regénye!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vámpíros nyereményjátékban Berta Ádám új regénye! Úgy érzed, mindent tudsz a vámpírokról? Akkor nyerd meg Berta Ádám A kígyó feje című új könyvét a Cser Kiadó és a prae.hu művészeti portál közös játékában! A regény idén tavasszal jelent meg, 99 zombi- / vámpírszörny tart rettegésben benne egy apró kazak falut...

A játék

A helyes választ küldők között 3 db könyvet sorsolunk ki (= 3 nyertes).

A vámpír mely testrészét kell levágni, hogy ártalmatlanítsuk? 
a) lábát
b) fejét
c) kezét

Az adatok, melyeket az info@cserkiado.hu címre a helyes válasz mellé kérünk: postázási cím és telefonszám (a futárszolgálat számára). 

Határidő: 2020. június 24., a nyertesek nevét a prae.hu művészeti portálon közzétesszük.

A könyvről

Kilencvenkilenc zombi- / vámpírszörny tart rettegésben egy apró kazak falut; az indítás meseszerű, az utána következő történések kiszámíthatatlanok. Sajátos barátságok és szerelmek, intim és működésképtelen párkapcsolatok, egzotikus kalandok kavalkádja tarkítja Berta Ádám új regényét, amely nyers, sallangmentes stílussal, gyors tempóban vezeti végig olvasóját a történeten. 

A szerző meglepő helyszín- és nézőpontváltásokkal, hol zabolátlan, hol feszes leírásokkal dolgozik, az álomszerűen lebegő események különös szálakon kapcsolódnak egymáshoz. A regényt gyilkos szabálytalanságok, sokféle és sokfelé tartó indulások, elágazások, elkanyarodások jellemzik. Saját univerzum teremtődik a fejezetek során, végig éber figyelmet követelve a  befogadó részéről.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Agyadra megy az irodalom Agyadra megy az irodalom
Nézzünk bizakodva a múltba! – Alternatív Trianon. Szerkesztette Cserna-Szabó András és Fehér Renátó. Cser Kiadó, 2020.

Más művészeti ágakról

Judd Apatow: Staten Island királya
Interjú Bakos Barbara illusztrátorral, animátorral nemzetközi lehetőségekről, ügynökségi munkáról, gyerekirodalomról
színház

Színház a koronav közepén (2) Színház a koronav közepén (2)
Szkéné-Picaro, Napszínház, Mándy Ildikó Társulata*


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés