bezár
 

zene

2020. 07. 25.
Crescendo Tábor 2020: ami lesz
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Crescendo Tábor 2020: ami lesz Bár a járvány miatt a szokásos Nyári Akadémiát és Fesztivált idén nem tudják megtartani a szervezők, örülnek, hogy legalább egy rövidebb, kisebb létszámú, csak magyar résztvevőknek szervezett Crescendo Táborra mégis sort keríthetnek a más jól bevált, csodálatos kisvárosban, Tokajban.

Idén ének-, opera-, hegedű-, cselló-, zongora-, kamarazene- és barokk-kurzusra jelentkezhetnek a növendékek 16 éves kortól. A tanári kart pedig többek között  olyan neves magyar művészek alkotják, mint Dallos Erika, Füzesséryné Dudás Eszter (elnök), Kállay Ágnes, Kalló Zsolt, Kemenes András, Meláth Andrea, Pintér Dávid, Szabóki Tünde.

Ezúttal a megszokottnál kevesebb koncert és nyilvános program lesz, de ezekre szeretettel várnak minden érdeklődőt. A részvétel ezúttal is díjtalan, adományokat örömmel és hálával fogadnak.

2020. július 31. péntek, 17.00 Főtéri muzsika (Kossuth tér)

2020. július 31. péntek, 20.00 Kreatív Istentisztelet (Református templom)

2020. augusztus 1. szombat, 19.30 Zárókoncert (Református templom)
 

Az e-CSI2020 videósorozatról

Mivel feltétlenül szeretnék a Crescendo Nyári Akadémia és Fesztivál (CSI) mindenkori külföldi résztvevőivel, művésztanáraival, diákjaival, barátaival is kapcsolatot tartani, egy meglepetéssel készülnek a számukra. A lemondott Nyári Akadémia eredeti 12 napján, vagyis július 22. és augusztus 2. között naponta bejelentkeznek egy-egy, az utóbbi hónapokban készült, rövidebb-hosszabb videóval, mely magyar idő szerinti 15 órától lesz megtekinthető a Crescendo Facebook oldalán. Az e-CSI2020 videosorozat célja, hogy ha nem is pótolja, de legalább megidézze a Nyári Akadémia egy-egy eseményét egyéni óráktól az utcazenén és a Kreatív Istentiszteleten át, a művésztanári és gálakoncertig.

e-CSI2020

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Michelle Marly, Maria Callas, a díva regényéről
Bartók összes hegedűs kamaraműve/1
Fehér Enikő és Radisz Afrodité a Kis Présházban, 2020. 10. 28.
Brad Mehldau: Suite April 2020

Más művészeti ágakról

art&design

Permanens válságkezelés Permanens válságkezelés
Interjú Valkó Margittal, a Kisterem Galéria tulajdonosával és vezetőjével legutóbbi kiállításukról
Ljudmila Ulickaja: A lélek testéről, Magvető, 2020
irodalom

„A fonat lesz az, amit én regénynek képzelek” „A fonat lesz az, amit én regénynek képzelek”
Beszélgetés Tompa Andreával a Költő a nappaliban eseményén
art&design

A lélek tájképei A lélek tájképei
A magyar performansz története 1966–2018 (6): Nyugati magyar performansz: Nagy József és a Jel Színház (1986-), Kerekes László (1988–2010)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés