bezár
 

film

2020. 09. 19.
Biciklis élőláncot szerveznek az SzFE hallgatói
24 órás tekerés keretében próbálják meg újra eljuttatni az országházhoz a Magna Charta Universitatumot
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Biciklis élőláncot szerveznek az SzFE hallgatói Két hete vasárnap kézről-kézre juttatták el az élőlánc résztvevői a dokumentumot a Vas utcából a Parlamenthez. Mivel az üzenetre azóta sem érkezett válasz, a hallgatók szombat délután 4-kor újra elindítják az iratot, ezúttal biciklis hírnökökkel, és vasárnap délután 4-ig elviszik az országház elé, jelezve, hogy követeléseik továbbra is élnek. 

Ha valaki szeretne csatlakozni, az egyetem Vas utcai épülete elől, szombaton 16 órakor indul a Charta. Ezt vasárnap délután egy piros-fehérbe öltözött, biciklisekből álló élőlánc kézbesíti majd. Aki egyetért a hallgatók követeléseivel, bármikor bekapcsolódhat, vagy bárhol az országban felkötheti a piros-fehér szalagot kerékpárjára, ezzel is támogatva a megmozdulást.

Az esemény útvonala a következő linken található meg: https://www.gmap-pedometer.com/?r=7525067

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Oláh Judit: Visszatérés Epipóba
Burhan Qurbani: Berlin, Alexanderplatz
Jacek Borcuch – Andrzej Dragan – Krzysztof Garbaczewski – Renata Gasiorowska – Pawel Lozinski, Jan P. Matuszynski –Tomek Popakul – Jerzy Skolimowski – Krzysztof Skonieczny – Malgorzata Szumowska – Mariusz Trelinski – Magnus von Horn – Anna Zamecka – Xawery Zulawski: Otthon

Más művészeti ágakról

art&design

A csönd hangjai A csönd hangjai
Kadosa Kiss József: A művészet rendje – Arte legis
Márton László Nibelung-fordításának bemutatója a Kis Présházban
színház

Lápos és az akkumulátor Lápos és az akkumulátor
A Független Színház Falunap című előadásáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés