bezár
 

art&design

2020. 10. 22.
Tizedszer rendezik meg az Art Market Budapestet
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tizedszer rendezik meg az Art Market Budapestet Csütörtöktől vasárnapig tizedik alkalommal várja a közönséget a régió legnagyobb kortárs képző- és fotóművészeti vására. Húsz ország mintegy nyolcvan kiállítójának sok száz műalkotásával találkozhatnak a Millenáris Park kiállítótereibe és parkjába látogatók.

Annak ellenére, hogy a járványhelyzet megnehezítette az idei, jubileumi Art Market Budapest megrendezését, a vásár presztízsét mutatja, hogy az utazási nehézségek ellenére is Nagy-Britanniától Oroszországig számos országból érkeztek kiállítók.

A vásár fókuszában ezúttal a magyar képző- és fotóművészet áll, amihez hozzájárul az is, hogy több mint húsz magyar kereskedelmi galéria mutatkozik be ebben az évben.

Elsősorban a hazai választékot erősíti az AMB fotóművészeti anyaga is. Noha a vásár fotószekciója, az Art Photo Budapest a biztonságos lebonyolítás érdekében ezúttal nem önálló kiállítási csarnokban kap helyet, a magyar fotóművészet legjavát így is mintegy tucatnyi kiállítási standon tekintheti meg a közönség.

Fotó: artmarketbudapest.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban
Papageorgiu Andrea alkotásai a Barabás Villában
art&design

Interjú Révész Emese művészettörténésszel

Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
A 14. Frankofón Filmnapokról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés