bezár
 

irodalom

2020. 11. 12.
Elérhetők a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár távszolgáltatásai
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elérhetők a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár távszolgáltatásai A koronavírus-járvány második hulláma miatt hozott szigorítások értelmében szerdától zárva tartanak a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtára és tagkönyvtárai, de a távszolgáltatások továbbra is elérhetők a www.fszek.hu honlapon.

A könyvtár beiratkozott olvasói olvasójegyükkel otthonról is igénybe tudják venni az adatbázisokat, információs szolgáltatásokat - olvasható az MTI-hez szerdán elküldött tájékoztatóban.

A könyvtári tagságok, a kikölcsönzött könyvek és az egyéb dokumentumok lejárati idejét a könyvtár folyamatosan meghosszabbítja. A szolgáltatások felfüggesztésének idejére késedelmi díjat nem számol fel. A távszolgáltatás segítséget tud nyújtani a hagyományos és online oktatásban résztvevők számára is.

Mint írják, az új könyvek és egyéb dokumentumok beszerzése is folyamatosan zajlik, így a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár újdonságokkal készülhet majd az újranyitásra. A júliusi újranyitást követően a mostani bezárásig több mint egymillió dokumentumot kölcsönöztek, hosszabbítottak az olvasók a könyvtárakban.

 

Fotó: fszek.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Határátkelés címen rendezték meg a Kis Présházban öt kortárs költő közös estjét
Magyar Széppróza Napja a Fiatal Írók Szövetségénél
Abdallah Abdel-Ati Al-Naggar Balassi Bálint-emlékkard irodalmi díjához
Bemutatták Márton Ágnes drámakötetét

Más művészeti ágakról

Alex Garland: Polgárháború
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
A 14. Frankofón Filmnapokról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés