bezár
 

irodalom

2020. 11. 12.
Elérhetők a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár távszolgáltatásai
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elérhetők a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár távszolgáltatásai A koronavírus-járvány második hulláma miatt hozott szigorítások értelmében szerdától zárva tartanak a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtára és tagkönyvtárai, de a távszolgáltatások továbbra is elérhetők a www.fszek.hu honlapon.

A könyvtár beiratkozott olvasói olvasójegyükkel otthonról is igénybe tudják venni az adatbázisokat, információs szolgáltatásokat - olvasható az MTI-hez szerdán elküldött tájékoztatóban.

A könyvtári tagságok, a kikölcsönzött könyvek és az egyéb dokumentumok lejárati idejét a könyvtár folyamatosan meghosszabbítja. A szolgáltatások felfüggesztésének idejére késedelmi díjat nem számol fel. A távszolgáltatás segítséget tud nyújtani a hagyományos és online oktatásban résztvevők számára is.

Mint írják, az új könyvek és egyéb dokumentumok beszerzése is folyamatosan zajlik, így a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár újdonságokkal készülhet majd az újranyitásra. A júliusi újranyitást követően a mostani bezárásig több mint egymillió dokumentumot kölcsönöztek, hosszabbítottak az olvasók a könyvtárakban.

 

Fotó: fszek.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Márton László Nibelung-fordításának bemutatója a Kis Présházban
irodalom

Két esemény margójára Két esemény margójára
A Margó Irodalmi Fesztivál zárónapjáról
irodalom

A kontakt-Margó első napja A kontakt-Margó első napja
Benne: Díjátadó, Mucsi Zoltán, Pető Péter
irodalom

Szilánkok a Kaleidoszkópban Szilánkok a Kaleidoszkópban
A MINEK Kollektíva és a Halszájoptika közös estjéről

Más művészeti ágakról

Az HBO Otthon című karanténsorozatának finn kiadásáról
gyerek

Vigyázzatok a szellemtrutymóval! Vigyázzatok a szellemtrutymóval!
Magdalena Hai: Rémálmok kisboltja 1. – A csúf csikipor
Nathan Grossman I Am Greta című filmje a 17. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztiválon
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Elindult a Külföldön Sikeres Magyar Művészek projekt weboldala Elindult a Külföldön Sikeres Magyar Művészek projekt weboldala
www.ksmm.hu


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés