bezár
 

zene

2020. 12. 10.
Megjelent Philipp György első lemeze
Tartalom értékelése (2 vélemény alapján):
Megjelent Philipp György első lemeze USED-USEFUL-USELESS címmel megjelent Philipp György első lemeze. Philipp színházi előadásokhoz írt munkáiból válogatott, melyek például az Artus darabjaihoz, vagy Gergye Krisztián estjeihez készültek.

„A COVID és a kislányom születése művészi befelé fordulást hozott. A magányban vagy közösségben létrejövő gondolatok mozgatnak, azok visznek tovább. Egy szóval ez a lemez a kezdete valaminek, nem a vége” – nyilatkozta Philipp György a prae.hu művészeti portálnak a lemez kapcsán. A korongot szertartási zenének tartja, amennyiben a színházi zene az, mégpedig az egyszeri, mégis mindennapi rítusé, szeánszé.

Előadók: Horia Dumitrache és Bartek Zsolt (fúvósok), Goda Sára (hárfa), György Andrea (hegedű), Philipp György (billentyűk, basszusgitár, ének). A felvételeket Osváth Zoltán készítette.

A lemezt a Papageno webshopjában lehet megvásárolni, a fizetést követően 24 órán belül juttatják el elektronikusan, e-mailben a vevőnek.

Philipp György:  USED-USEFUL-USELESS

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bartók Béla halálának 75. évfordulójára
Michelle Marly, Maria Callas, a díva regényéről
Háttérinterjú Böröcz Balázzsal, a Pilvax Studio alapító-vezetőjével arculattervezésről, művészetmenedzsmentről, vizuális kommunikációról
Énekesek, akik legendássá tették a rock’n’rollt

Más művészeti ágakról

Pálfi György filmrendezővel a filmkészítés kollektív alkotói mechanizmusairól, fordulatokról, szenvedélyről és rendszeren kívüliségről
art&design

Mi a válaszunk? Mi a válaszunk?
A Deák17 Galéria „Reflex” című kiállításáról
art&design

Mikor a lepke kikel a bábból Mikor a lepke kikel a bábból
Interjú Ronga Eszter festővel pályakezdésről, inspirációkról és a jelenlegi helyzetről
Zsolnai György: Spoiler. Esszék a minőségi sorozatok világáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés