bezár
 

zene

2020. 12. 10.
Megjelent Philipp György első lemeze
Tartalom értékelése (2 vélemény alapján):
Megjelent Philipp György első lemeze USED-USEFUL-USELESS címmel megjelent Philipp György első lemeze. Philipp színházi előadásokhoz írt munkáiból válogatott, melyek például az Artus darabjaihoz, vagy Gergye Krisztián estjeihez készültek.

„A COVID és a kislányom születése művészi befelé fordulást hozott. A magányban vagy közösségben létrejövő gondolatok mozgatnak, azok visznek tovább. Egy szóval ez a lemez a kezdete valaminek, nem a vége” – nyilatkozta Philipp György a prae.hu művészeti portálnak a lemez kapcsán. A korongot szertartási zenének tartja, amennyiben a színházi zene az, mégpedig az egyszeri, mégis mindennapi rítusé, szeánszé.

Előadók: Horia Dumitrache és Bartek Zsolt (fúvósok), Goda Sára (hárfa), György Andrea (hegedű), Philipp György (billentyűk, basszusgitár, ének). A felvételeket Osváth Zoltán készítette.

A lemezt a Papageno webshopjában lehet megvásárolni, a fizetést követően 24 órán belül juttatják el elektronikusan, e-mailben a vevőnek.

Philipp György:  USED-USEFUL-USELESS

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban

Más művészeti ágakról

színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés