bezár
 

zene

2021. 01. 07.
A Filmharmónia Magyarország januári ingyenes online koncertjei
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Filmharmónia Magyarország januári ingyenes online koncertjei Januárban is koncertekkel várja közönségét a Filharmónia Magyarország virtuális koncertterme, 11-én a Szegedi Szimfonikus Zenekar és Balogh Ádám zongoraművész lép színpadra. Az esten Beethoven Coriolan nyitánya és 2. D-dúr szimfóniája, valamint Mendelssohn g-moll zongoraversenye hangzik el Halász Péter vezényletével - közölte az MTI.

Bartók Béla, Kodály Zoltán, Hajdú André és Dubrovay László alkotásai, valamint Johannes Brahms 1., 5. és 6. magyar tánca szólal meg január 12-én az Alba Regia Szimfonikus Zenekar és Pálfalvi Tamás trombitaművész előadásában, Somogyi-Tóth Dániel dirigálásával.

Január 15-én Claude Debussy és Ludwig van Beethoven műveiből hallható válogatás a Szent István Filharmonikusok műsorában Medveczky Ádám vezényletével, Tallós Álmos hárfaművész közreműködésével.

A közvetítések elérhetők a Filharmónia Magyarország Facebook, YouTube és Vimeo csatornáján, a koncertek megtekintése díjtalan.

Fotó: Filmharmónia Magyarország Facebook oldala

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

King Weed: Let There Be Weed (2021)
avagy tudósítás az interpretáció és az improvizáció határvidékérő
Interjú Pándi Balázzsal együttműködésekről, szervezésről, a hazai viszonyok működéséről
Rolla János és a Zeneakadémia Kamarazenekara/3

Más művészeti ágakról

Interjú Vámosi Katalin operaénekessel, aki számára fontos az énektechnika, a magyar-, német- és franciaországi szakmai tapasztalatok és a családja
art&design

Letnji bioskop Letnji bioskop
A magyar performansz története 1966–2018 (9): Szerbiai magyar performansz: Nyári Mozi (1988-89)
színház

Nem hűtlen ő, csak próbál kiigazodni Nem hűtlen ő, csak próbál kiigazodni
A Csapodárok című darabról
irodalom

Hol van az út Esterházy Péterhez? Hol van az út Esterházy Péterhez?
Péczely Dórával és L. Varga Péterrel beszélgettünk


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés