bezár
 

film

2021. 04. 06.
Tarol az észak-amerikai mozikban a Godzilla vs. Kong
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tarol az észak-amerikai mozikban a Godzilla vs. Kong A járványidőszak legjobb nyitóhétvégi bevételével debütált az észak-amerikai mozikban a Godzilla vs. Kong: hétvégén 32,2 millió dollárért, szerdai bemutatója óta 48,5 millió dollárért váltottak rá jegyet.

A Warner Bros. és a Legendary Entertainment filmjének eredménye azért is látványos, mert a film elérhető az HBO Max előfizetői számára is külön díj nélkül - adta hírül a Variety szórakoztatóipari hírportál.

Az előző nyitóhétvégi - háromnapos jegybevételi - rekordot még karácsonykor a Wonder Woman 1984 érte el 16,7 millió dollárral. A Godzilla vs. Kong nagyot kaszált eddig globálisan is, 285,4 millió dollárt hozott tíz nappal ezelőtti bemutatója óta a nemzetközi piacokon. David A. Gross, a Franchise Entertainment Research elemző cég szakembere a "még mindig nehéz körülmények ellenére" nagyon erős nyitásnak nevezte az eredményt. A moziknak ugyanis alig több mint 50 százaléka működik ismét, közülük sok csak korlátozott nézőszámmal fogadja közönségét a koronavírus-járvány elleni előírásoknak megfelelően.

A Sony Pictures The Unholy című horrorfilmje végzett a kasszasikerlista második helyén igen szerény eredménnyel, 3,2 millió dollárral. Éppen csak megelőzte a Universal stúdió Bob Odenkirk főszereplésével készült Senki című akcióthrillerét, amelyre hárommillió dollárért váltottak jegyet a nézők.

 

A négyzetes kép forrása: a Godzilla vs. Kong hivatalos Facebook oldala

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Jonathan Glazer: Érdekvédelmi terület
Interjú Vermes Dorkával az Árni című első nagyjátékfilmjéről
Prikler Mátyás: Hatalom
Beszélgetés Hevér Dániel rendezővel és Kertész Zsanett forgatókönyvíróval a Valami madarak című filmjükről

Más művészeti ágakról

gyerek

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
Határátkelés címen rendezték meg a Kis Présházban öt kortárs költő közös estjét
irodalom

Mechiat Zina volt a Boggie: Költőim rendezvénysorozat februári vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés