bezár
 

zene

2021. 04. 09.
Mi lesz veled, Bánkitó?
"Kicsit olyan lesz, mint pár évvel ezelőtt"
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hosszas találgatás után megszólaltak a szervezők az idei fesztivált illetően. Jelenleg egy kisebb, körülbelül napi 1000 fős rendezvényre készülnek, maximálisan betartva a várható járványügyi szabályokat – közölte a Bánkitó csapata.

Ahogyan sok más fesztivál, a Bánkitó is komoly gondokkal nézett szembe az elmúlt évben. Az idei fesztivált igyekeznek ennek ellenére, ha lehetőség lesz rá, minél jobb körülmények között megrendezni. A Bánkitó szervezői bejelentették, hogy idén ugyan nem fognak tudni az elmúlt évekhez hasonló méretű programkínálatot biztosítani, de úgy készülnek, hogy legalább két élőzenei és egy elektronikus zenei színpadot fognak állítani, ahol – mivel külföldi fellépőket ezúttal nem tudtak meghívni – nagy szerepet kapnak majd a hazai előadók. Ígérnek továbbá különböző színházi, civil-kulturális programokat is. "Kicsit olyan lesz, mint pár évvel ezelőtt" – fogalmaztak a szervezők.

Akárhogy is alakul a járványhelyzet, a Bánkitó fesztivál csapata dolgozik. Érdemes őket követni minden felületen, hogy ne maradjunk le a további információkról. A fesztivál jelenlegi tervezett időpontja: 2021. július 6-10. Szükség esetén pedig a programokat elhalasztják későbbre, ha a tervezett júliusi időpontban nem lehet majd rendezvényeket tartani.

Négyzetes kép a leadben: programturizmus.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Tornyai Péterrel érvényesülésről, külföldi lehetőségekről, a zenei tevékenység sokszínűségéről, célokról
Bach: szonáták és partiták hegedűre Itzhak Perlman előadásában
Nagy Ákos zeneszerzővel Lineaments I. című lemeze kapcsán beszélgettünk

Más művészeti ágakról

irodalom

A(z intertextuális) metavers mint a korporeografikus multifokalitás terepe A(z intertextuális) metavers mint a korporeografikus multifokalitás terepe
A test motivikus közegeinek szubverzív műveletei Medbh McGuckian három szövegében
Darius Marder: Sound of Metal
színház

Nehéz idők, nehéz emberek Nehéz idők, nehéz emberek
Andrew Bovell: Ha elállt az eső, Guelmino Sándor rendezésében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés