bezár
 

zene

2021. 04. 09.
Mi lesz veled, Bánkitó?
"Kicsit olyan lesz, mint pár évvel ezelőtt"
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hosszas találgatás után megszólaltak a szervezők az idei fesztivált illetően. Jelenleg egy kisebb, körülbelül napi 1000 fős rendezvényre készülnek, maximálisan betartva a várható járványügyi szabályokat – közölte a Bánkitó csapata.

Ahogyan sok más fesztivál, a Bánkitó is komoly gondokkal nézett szembe az elmúlt évben. Az idei fesztivált igyekeznek ennek ellenére, ha lehetőség lesz rá, minél jobb körülmények között megrendezni. A Bánkitó szervezői bejelentették, hogy idén ugyan nem fognak tudni az elmúlt évekhez hasonló méretű programkínálatot biztosítani, de úgy készülnek, hogy legalább két élőzenei és egy elektronikus zenei színpadot fognak állítani, ahol – mivel külföldi fellépőket ezúttal nem tudtak meghívni – nagy szerepet kapnak majd a hazai előadók. Ígérnek továbbá különböző színházi, civil-kulturális programokat is. "Kicsit olyan lesz, mint pár évvel ezelőtt" – fogalmaztak a szervezők.

Akárhogy is alakul a járványhelyzet, a Bánkitó fesztivál csapata dolgozik. Érdemes őket követni minden felületen, hogy ne maradjunk le a további információkról. A fesztivál jelenlegi tervezett időpontja: 2021. július 6-10. Szükség esetén pedig a programokat elhalasztják későbbre, ha a tervezett júliusi időpontban nem lehet majd rendezvényeket tartani.

Négyzetes kép a leadben: programturizmus.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A 180-as Csoport című kötet bemutatója
A Bélaműhely koncertje a pécsi Szabadkikötőben
Schubert NOW bejátszókoncert a BMC-ben

Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés