bezár
 

art&design

2021. 04. 21.
Megnyílt az „Isten a XXI. században” online fotókiállítás!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az „Isten a XXI. században” címmel nyílt online fotókiállítás a Károli Gáspár Református Egyetem RefCO kutató műhely fotópályázatának nyertes munkáiból.

A műalkotásokhoz videók is kapcsolódnak, melyekben Balog Zoltán, Bagdy Emőke, Berkesi Judit, Csorba „Lóci” Lóránt, Gundel Takács Gábor, Horváth „JumoDaddyGáspár, Nádasdy Ádám és Vecsei H. Miklós is megosztja egy-egy személyes gondolatatát a nézőkkel, a kiállított fotókról.

A zsűrit Békési Sándor, teológus esztéta, az egyetem oktatója, Füle Tamás fotográfus és Haris László fotóművész alkotta.

A kiállítás a járvány ügy következtében egyelőre az online térben várja látogatóit, de később a szervezők szerint lehet, hogy szabadtéri formában is látogatható lesz.

Az isten a XXI. században online fotókiállítás megtekinthető az alábbi linken.

 

Négyzetes kép: Tóth Ferenc: Földöntúli tánc

 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Archivált otthonaink Archivált otthonaink
A „Mikhail Bushkov & Olga Bushkova «ZRH»” című kiállításról
art&design

Vörös? Vörös! Vörös? Vörös!
Élménybeszámoló a Hegyvidék Galéria „Estély a vörös kertben” című online kiállításáról
art&design

Bevásárolunk kortárs művekkel
Erősödött a kortárs művek iránti érdeklődés és az online árverésekkel egy olyan réteg is megjelent a vásárlók között, amely korábban nem vett részt az élő aukciókon.
art&design

"A rajzolás főleg annak konfigurációja, amit látunk"
Paul Cézanne (1839-1906) rajzaiból és akvarelljeiből nyílik kiállítás nyáron a New York-i Modern Művészetek Múzeumában (MoMA)

Más művészeti ágakról

A teremtés koronája – Karanténantológia. Szerkesztette Cserna-Szabó András és Darida Benedek. Helikon kiadó, 2020.
gyerek

Pagony kalandséta: szabadtéri kalandjáték a Pagonytól
Biztonságos, szabadtéri családi program
Gondolatok a Cirkuszi Világnap délutánján


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés