bezár
 

zene

2021. 05. 01.
Hírek a Bánkitó fesztiválról
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hírek a Bánkitó fesztiválról Hosszas várakozás után konkrét hírek érkeztek a fesztivál idei megrendezéséről és a jegyek értékesítéséről a Bánkitó csapatától. 

Idén a fesztivált július 8-10. között rendezik meg, a részletes programot pedig hamarosan, május közepén jelentik be a szervezők. Pre-sale bérletek – amiből csak 200 darab érhető majd el – április 30-án 12 órától vásárolhatók 19.000 Ft értékben, míg napijegyek május 5-én 12 órától válthatók limitált darabszámban 7.000 Ft-ért. Idén csak korlátozott számban tudnak a szervezők jegyet értékesíteni, ezért ha a bérletek elfogynak, csak a napijegy váltása lesz lehetséges.

A szervezők természetesen tájékozódnak az aktuális járványügyi előírásokról és mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy megteremtsék a biztonságos fesztiválozás körülményeit. 

Négyzetes kép a leadben: programturizmus.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
A 180-as Csoport című kötet bemutatója
Strauss Elektrája a Berlini Állami Operaházban
The Underground Jazz Scene in Budapest Today: an Adventurous Introduction (Inverted Spectrum Records 2023)

Más művészeti ágakról

irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
A 14. Frankofón Filmnapokról
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés