bezár
 

zene

2021. 05. 01.
Hírek a Bánkitó fesztiválról
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hírek a Bánkitó fesztiválról Hosszas várakozás után konkrét hírek érkeztek a fesztivál idei megrendezéséről és a jegyek értékesítéséről a Bánkitó csapatától. 

Idén a fesztivált július 8-10. között rendezik meg, a részletes programot pedig hamarosan, május közepén jelentik be a szervezők. Pre-sale bérletek – amiből csak 200 darab érhető majd el – április 30-án 12 órától vásárolhatók 19.000 Ft értékben, míg napijegyek május 5-én 12 órától válthatók limitált darabszámban 7.000 Ft-ért. Idén csak korlátozott számban tudnak a szervezők jegyet értékesíteni, ezért ha a bérletek elfogynak, csak a napijegy váltása lesz lehetséges.

A szervezők természetesen tájékozódnak az aktuális járványügyi előírásokról és mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy megteremtsék a biztonságos fesztiválozás körülményeit. 

Négyzetes kép a leadben: programturizmus.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

zene

Egy üres szoba megtöltése Egy üres szoba megtöltése
Magánbeszélgetés Király Ernő avantgárd zeneszerzővel* (születésének 102ik, halálának 14ik évében)
Nagy Ákos zeneszerzővel Lineaments I. című lemeze kapcsán beszélgettünk

Más művészeti ágakról

Parti Nagy Lajos: Ibusár (Örkény István Színház — Kék Művészügynökség)
irodalom

Hangulatjelentés is, igaz is Hangulatjelentés is, igaz is
A Margó Irodalmi Fesztivál második napjáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés