bezár
 

zene

2021. 05. 24.
Beck Zoli - A nemzedék nélküli ember
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Beck Zoli - A nemzedék nélküli ember 2021. június 4-én pénteken, este 20:00 órától utoljára lesz látható a Müpa honlapján Beck Zoli a Nemzedék nélküli ember című előadása – írja a mupa.hu.

A húszéves fennállását 2020-ban egy könyvvel is megünneplő 30Y frontembere, Beck Zoli 2019 augusztusában kezdte előadni A nemzedék nélküli ember című önvallomásos színdarabját, ezt a kismonológokkal, jelenetekkel tűzdelt zenés szólóestet, amely számtalan sikeres fellépésen keresztül formálódott és ezen a ponton, ezzel az előadással fejeződik be. A nemzedék nélküli ember a megismerhetetlen világot a dalok azon illúzióján keresztül tárja elénk, hogy itt az mégiscsak áttekinthetővé, elfütyülhetővé vált.

A 30Y frontemberének önálló estje. 21 dal és kétezer szó. Egy felvonás, játékidő: 100 perc.

Az előadás megtekinthető a Müpa honlapján és YouTube-csatornáján.

Négyzetes kép a leadben: mupa.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A zenei paródia esztétikai problémái a 18. századi vokális zenében
Our New Orleans: A Benefit Album for the Gulf Coast
Az Ivan and the Parazol: Mást vártam című daláról

Más művészeti ágakról

irodalom

Helyzetjel - Észak Helyzetjel - Észak
Ibsen a konyhában
irodalom

De vajon mi az, ami rejtve marad? De vajon mi az, ami rejtve marad?
A Margó Irodalmi Fesztivál harmadik napja


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés