bezár
 

zene

2021. 07. 14.
Lukács Miklós Cimbiózis Trió a Kobuciban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Lukács Miklós Cimbiózis Trió a Kobuciban Július 27-én 20 órától a Kobuciban lép fel a Lukács Miklós Cimbiózis Trió – olvasható a Kobuci honlapján.

A világ egyik legsokoldalúbb cimbalomművésze, Lukács Miklós és az általa vezetett Cimbiózis legújabb lemezanyagában megtalálható a jazz, de ott van benne a népzene úgy autentikus formájában, mint bartóki alakjában. A díszítésekben fellelhető a városi cigányzene, néhol a rockzene vulkanikus energiái is felbukkannak, s a kompozíciók logikájában, az összetett harmóniákban megbújik a teljes klasszikus hagyomány Bachtól Debussyn át Kurtágig.

A koncerten közreműködik Lukács Miklós (cimbalom), Orbán György (nagybőgő), valamint Baló István (dob). 

Jegyek elővételben az online jegyrendszeren keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárban 1500 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 2000 Ft-os áron kaphatóak. A hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható.

Részletekért és további információért látogasson el ide!

Kép forrása: zeneakademia.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A 180-as Csoport című kötet bemutatója
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban

Más művészeti ágakról

irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
Csáki László: Kék Pelikan
A 14. Frankofón Filmnapokról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés