bezár
 

zene

2021. 08. 06.
A Zene a lombok alatt vendége Barabás Lőrinc
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Zene a lombok alatt vendége Barabás Lőrinc A Pavilon Kert és a Magyar Zene Háza közösen indított "Zene a lombok alatt" sorozatának augusztus 12-i vendége Barabás Lőrinc – olvasható a Facebookon. 

Barabás Lőrinc trombitás-zeneszerző számos formációban játszott már idehaza és külföldön egyaránt. A Solo Set nevű felállásában egy új zenei irányt egyedül képvisel, amelyben billentyűkön, trombitán és laptopon szólaltatja meg dalait. A groove-os, ritmusos tánczene a 80-as évek elektro-pop hangulatát idézi, megfűszerezve a trombita tört, türelmetlen témáival. A hangszínek és stílusok egyvelege, az electro funk felvillanyozó kisülései és a ritmikus témák, arpeggiok izzó, energikus klubzenévé állnak össze egy jazz-zenész kíváncsi szűrőjén keresztül.

Barabás Lőrincről itt olvashat bővebben.

Az esemény ingyenes, ugyanakkor a koronavírus miatt regisztrációhoz kötött. A szervezők a regisztrációhoz szükséges linket hamarosan közzéteszik. További információért tájékozódjon az esemény Facebook oldalán.

A Pavilon Kert egy szabadtéri nyitott terasz, amely az érvényben lévő jogszabályok alapján bárki által korlátozás nélkül látogatható. A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy a rendezvényre a védettségi igazolványukat is hozzák magukkal.

Helyszín: Pavilon Kert, Állatkerti krt. 3., 1146 Budapest
Időpont: 2021. augusztus 12., 20:00, csütörtök

A négyzetes kép forrása az esemény Facebook oldala

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
A 180-as Csoport című kötet bemutatója
Jakob Bro and Joe Lovano: „Once Around The Room” koncertje a Müpában, 2023. október 26.

Más művészeti ágakról

Alex Garland: Polgárháború
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés