bezár
 

zene

2021. 08. 06.
A Zene a lombok alatt vendége Barabás Lőrinc
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Zene a lombok alatt vendége Barabás Lőrinc A Pavilon Kert és a Magyar Zene Háza közösen indított "Zene a lombok alatt" sorozatának augusztus 12-i vendége Barabás Lőrinc – olvasható a Facebookon. 

Barabás Lőrinc trombitás-zeneszerző számos formációban játszott már idehaza és külföldön egyaránt. A Solo Set nevű felállásában egy új zenei irányt egyedül képvisel, amelyben billentyűkön, trombitán és laptopon szólaltatja meg dalait. A groove-os, ritmusos tánczene a 80-as évek elektro-pop hangulatát idézi, megfűszerezve a trombita tört, türelmetlen témáival. A hangszínek és stílusok egyvelege, az electro funk felvillanyozó kisülései és a ritmikus témák, arpeggiok izzó, energikus klubzenévé állnak össze egy jazz-zenész kíváncsi szűrőjén keresztül.

Barabás Lőrincről itt olvashat bővebben.

Az esemény ingyenes, ugyanakkor a koronavírus miatt regisztrációhoz kötött. A szervezők a regisztrációhoz szükséges linket hamarosan közzéteszik. További információért tájékozódjon az esemény Facebook oldalán.

A Pavilon Kert egy szabadtéri nyitott terasz, amely az érvényben lévő jogszabályok alapján bárki által korlátozás nélkül látogatható. A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy a rendezvényre a védettségi igazolványukat is hozzák magukkal.

Helyszín: Pavilon Kert, Állatkerti krt. 3., 1146 Budapest
Időpont: 2021. augusztus 12., 20:00, csütörtök

A négyzetes kép forrása az esemény Facebook oldala

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A Prae körkérdése zeneszerzőknek: Balatoni Sándor
Három koncert a Veszprémi Régizenei Napokról

Más művészeti ágakról

Interjú Annemarie Bon gyerekkönyvíróval
art&design

Az üzemanyag a kreativitás legyen Az üzemanyag a kreativitás legyen
Interjú Szauder Dávid médiaművésszel karrierépítésről, a berlini művészvilágról, online jelenlétről és motivációkról
gyerek

Életmentő hatlábú Életmentő hatlábú
Kiss Judit Ágnes A csodabogár című könyvéről
gyerek

Szülinapi Pagonyfeszt
20 éves a Pagony


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés