bezár
 

art&design

2021. 09. 16.
Sandbox performansz fesztivál szeptemberben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sandbox performansz fesztivál szeptemberben Háromnapos performansz fesztivált szervez szeptemberben a MŰTŐ.

A MŰTŐ szeptember 23-25 között egy nem várt helyszínről jelentkezik be; a fesztivál színtere egy kis univerzum, ahol bátran lehet kísérletezni, jelen idejű történések és virtuális valóságok találkoznak, ahol a performansz, a happening, és az akció hagyományainak kiterjesztésével a művészet befogadása közösségi eseménnyé válik.

A fesztivál résztvevői olyan hazai és nemzetközi, elsősorban a fiatal generációt képviselő alkotók, akik az előadóművészet és az interaktivitás módszereit újító szemlélettel alkalmazzák, bemutatva azok aktuális vetületeit.

Fellépők: Ad0/Aptive (AT), Benjamin Janzin (DE), Deep Fake (HU), Ejtech (HU-MX), Hollow (HU), Ramsay and Zygadlo (UK), Sandra Lakićević (RS), Szilágyi Rudolf (HU)

További információ ezen a linken elérhető.

Kép a MŰTŐ jóvoltából.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Eszképizmus a digitális természetbe Eszképizmus a digitális természetbe
Retrospektív elemzés Juliana Höschlová a Pincében megrendezett In luxury times the bug is missing című kiállításáról
art&design

Traumapanoráma Traumapanoráma
Lázár Kristóf: You can’t take another ache inside your body című kiállításának megnyitóbeszéde
art&design

Mágikus önbeállítás Mágikus önbeállítás
Galántai: 80. Riport a kapcsolati hálóról, A jövő emlékei című kiállításról és az Artpoolról az intézet kurátorával, László Zsuzsával

Más művészeti ágakról

irodalom

Lefektetett mintázatok Lefektetett mintázatok
Horváth Györgyi a Változatok irodalomkritikára sorozat keretében
Interjú Dömötör András rendezővel, aki legtöbbször német nyelvterületen dolgozik, ahol inspirálja a kulturális pezsgés, a támogató közeg.
gyerek

Áspis, kerekes Áspis, kerekes
Ölbeli játékok, gyerekirodalom és mozgásfejlődés


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés