bezár
 

irodalom

2021. 09. 22.
FISZ Junior Program 2021
Felhívás
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2021 októberében tíz hetes kreatív írás kurzust indít a Fiatal Írók Szövetsége: olyan 13-17 éves fiatalok jelentkezését várják, akik érdeklődnek az irodalom és a szépírás iránt, szeretnek írni, olvasni, van már elkészült szövegük (vers/próza), és szívesen fejlesztenék a kreatív írói képességüket – tájékoztatta a FISZ a prae.hu művészeti portált.

A résztvevők a kreatív feladatok, az íráskészség fejlesztése, a rendhagyó irodalom órák és a műhely munka mellett személyesen találkozhatnak fiatal pályakezdő és már befutott írókkal és költőkkel, akik saját életpályájuk és művészetük kapcsán tartanak előadásokat a kurzusra felvételt nyert alkotóknak.

A meghívottak között olyan elismert alkotók szerepelnek, mint Molnár T. Eszter, Vida Kamilla, Nemes Z. Márió, Závada Péter és Kemény Zsófi.

A program 2021 októberétől indul Budapesten, és 10 héten át minden szombaton 10:00-14:00-ig tart. A kurzus 2021 december 18-án, szombaton, egy karácsonyi felolvasóest keretében zárul, ahol bemutatásra kerülnek az alkotók és műveik.

A jelentkezés határideje: 2021. szeptember 30. csütörtök éjfél.

A jelentkezés menete, a kitöltendő dokumentumok és minden további információ a Fiatal Írók Szövetségének hivatalos honlapján érhető el.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Operálj nyucává végleg! Operálj nyucává végleg!
A Margó Fesztivál Világirodalmi színpadán mutatták be Csepregi János, Dániel András és Kollár Árpád új könyvét, a Nyuca bestiáriumot (Scolar Kiadó, 2021)
irodalom

Elforduló objektívek Elforduló objektívek
Tóth Krisztina Bálnadal című kötetének bemutatója
irodalom

Szobor helyett hús-vér ember Szobor helyett hús-vér ember
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 7. nap
irodalom

Csak az tudok lenni, ahogy megszólalok Csak az tudok lenni, ahogy megszólalok
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 6. nap

Más művészeti ágakról

Egy Asztal Elmozdítása című lakáskiállítás margójára
art&design

Elköteleződve az arcok felé Elköteleződve az arcok felé
„… félig kép, félig fátyol …” – Gedő Ilka (1921–1985) grafikáiról és a Magyar Nemzeti Galéria legutóbbi kiállításáról
Tarek Boudali: 30 nap maximum
Interjú Dömötör András rendezővel, aki legtöbbször német nyelvterületen dolgozik, ahol inspirálja a kulturális pezsgés, a támogató közeg.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés