bezár
 

zene

2021. 11. 15.
A Dal 2022 - Meghosszabbították a jelentkezési határidőt
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Dal 2022 - Meghosszabbították a jelentkezési határidőt Meghosszabbított határidővel november 22-ig lehet jelentkezni A Dal 2022-re. A Duna Televízió élő show-jában negyven dal versenyez.

A Dal 2022-ben számos újdonság várja a zenészeket és a Duna Televízió nézőit. A dalok minden adásban élőben hangoznak el, az akusztikus feldolgozások mellett a döntőben szimfonikus változatban lesznek hallhatók a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának kíséretében

A győztes dal előadója Az Év Dala 2022, egyben a Petőfi Zenei Díj Év Dala 2022 elismerésben részesül, emellett tízmillió forintot kap produkciója fejlesztésére, és egy tízdalos nagylemezt készíthet. A döntőbe jutott nyolc dal minden előadója részesül zenei pályájára fordítható nyereményben. Idén is odaítélik a legjobb dalszövegért járó elismerést, valamint az Akusztik Dalverseny fődíját. 

A műfaji sokszínűségéről ismert showműsorra egy legfeljebb háromperces magyar nyelvű dallal lehet jelentkezni, amely még nem vagy legkorábban 2021. március 31-én került kereskedelmi forgalomba, médiafelületre (televízió, rádió, internet), illetve nem hangzott el nyilvános előadás keretében.

A jelentkezési és a pályázati feltételek megtalálhatók az adal.hu oldalon, amelyen keresztül november 22., hétfő éjfélig lehet jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével és a szükséges mellékletek feltöltésével. 

A Dal 2022 januártól látható a Duna Televízióban.

A négyzetes kép forrása: facebook.com/adalshow

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Nils Frahm: Day
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023
Jakob Bro and Joe Lovano: „Once Around The Room” koncertje a Müpában, 2023. október 26.

Más művészeti ágakról

Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Paweł Pawlak: Ancsa, avagy vázlatok tüsszögő svájcisapkával, Pagony, 2024


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés