bezár
 

irodalom

2022. 01. 09.
Brunch: A bundátlan Vénusz szerzőjével, K. Horváth Zsolttal
Kis Présház, 2022. január 16., vasárnap, 10-13 óra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Brunch: A bundátlan Vénusz szerzőjével, K. Horváth Zsolttal Azoknak, akik előre bejelentkeznek rá, zárt körben tart brunchot a Kis Présházban a Prae Kiadó K. Horváth Zsolttal, a nagy médiavisszhangot kiváltott, A bundátlan Vénusz című könyv szerzőjével és a Taste of Stories csapatával. A brunch délelőtt 10 órakor kezdődik, és hozzávetőlegesen 13 óráig tart, jellemzője a közös eszegetés, csipegetés, kávézás, teázás – és természetesen a csevegés.

A bundátlan Vénusz abból a hipotézisből indul ki, hogy a testkép, a szépség és a testszőrzet valahogyan összefüggenek egymással, s arra keresi a választ, hogy ezek a jelentéktelennek tűnő apróságok hogyan képeznek jelentést, hogyan adnak akaratlanul is számot arról, hogy milyen világban élünk, s mit gondolunk önmagunkról. A kötet helyben beszerezhető lesz, a szerző örömmel dedikálja.

K. Horváth ZsoltK. Horváth Zsolt tanulmányait a Janus Pannonius Tudományegyetem, történelem-francia szakán kezdte, doktori tanulmányait az École des Hautes Études en Sciences Sociales-on és az ELTE-n végezte, valamint megszerezte az École Nationale des Chartes és a Francia Nemzeti Levéltár által szervezett “Stage technique international d’archives” diplomát. 2011 és 2018 között működő Mérei Ferenc Szakkollégium alapítója és vezetője, jelenleg a METU oktatója. Hamarosan megjelenik Mérei Ferencről írt életrajza is.

A brunch helyszíne: Kis Présház (1111 Budapest, Bartók Béla út 44.). Tartalmazni fog bőségesen olyan ételeket és italokat, melyek vegánoknak és húsevőknek is megfelelnek. Kávé: Pasco. Tea: Fukamushi sencha és Black Keemun szálas, valamint Althaus filteres.

Időtartam: 10:00 – 13:00

A brunch ára: 3.490,- Ft/fő (alkoholtartalmú ital nélkül, de egy prosecco tartozik hozzá), amit kérünk előre utalni a Kis Présházat működtető Flambadel Kft. Unicrecitbanknál vezetett számlájára – 10918001-00000101-25900002 –, az összegről számlát állítunk ki és válasz emailben küldjük el.

Jelentkezés e-mailben: praehu@gmail.com – a különböző ételtípusok mennyiségének előkészítése miatt kérjük, jelezzék, vegán vagy nem vegán ételeket szeretnének enni.

(A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk, és az esemény Facebook-oldalán jelezzük, ha elfogytak a helyek.)

A brunch ételeit a Tast of Stories csapata, Világos Beatrix és Molnár Bertalan tervezi, mindig az adott alkalomhoz, könyvhöz igazítja. Korábban Pintér Tibor A harmónia tébolya című regényéhez

 

 

majd később Horváth Viktor Török tükör című regényéhez készült vacsora.

Aki a brunchról szeretne többet megtudni, hallgassa meg a Pierre kóstolgat podcastot, melyben a "rebéd"-ről igen szórakoztatóan mesél, és ráadásnak egy személyes történetet is elmond egy olyan alkalomról, amikor egykor, színésznő feleségével kicsit túlzásba vittek egy ilyen alkalmat.

A bundátlan Vénusz

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége
Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója
irodalom

Vaktérkép

Más művészeti ágakról

Csáki László: Kék Pelikan
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban
Nils Frahm: Day


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés