bezár
 

irodalom

2022. 01. 09.
Brunch: A bundátlan Vénusz szerzőjével, K. Horváth Zsolttal
Kis Présház, 2022. január 16., vasárnap, 10-13 óra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Brunch: A bundátlan Vénusz szerzőjével, K. Horváth Zsolttal Azoknak, akik előre bejelentkeznek rá, zárt körben tart brunchot a Kis Présházban a Prae Kiadó K. Horváth Zsolttal, a nagy médiavisszhangot kiváltott, A bundátlan Vénusz című könyv szerzőjével és a Taste of Stories csapatával. A brunch délelőtt 10 órakor kezdődik, és hozzávetőlegesen 13 óráig tart, jellemzője a közös eszegetés, csipegetés, kávézás, teázás – és természetesen a csevegés.

A bundátlan Vénusz abból a hipotézisből indul ki, hogy a testkép, a szépség és a testszőrzet valahogyan összefüggenek egymással, s arra keresi a választ, hogy ezek a jelentéktelennek tűnő apróságok hogyan képeznek jelentést, hogyan adnak akaratlanul is számot arról, hogy milyen világban élünk, s mit gondolunk önmagunkról. A kötet helyben beszerezhető lesz, a szerző örömmel dedikálja.

K. Horváth ZsoltK. Horváth Zsolt tanulmányait a Janus Pannonius Tudományegyetem, történelem-francia szakán kezdte, doktori tanulmányait az École des Hautes Études en Sciences Sociales-on és az ELTE-n végezte, valamint megszerezte az École Nationale des Chartes és a Francia Nemzeti Levéltár által szervezett “Stage technique international d’archives” diplomát. 2011 és 2018 között működő Mérei Ferenc Szakkollégium alapítója és vezetője, jelenleg a METU oktatója. Hamarosan megjelenik Mérei Ferencről írt életrajza is.

A brunch helyszíne: Kis Présház (1111 Budapest, Bartók Béla út 44.). Tartalmazni fog bőségesen olyan ételeket és italokat, melyek vegánoknak és húsevőknek is megfelelnek. Kávé: Pasco. Tea: Fukamushi sencha és Black Keemun szálas, valamint Althaus filteres.

Időtartam: 10:00 – 13:00

A brunch ára: 3.490,- Ft/fő (alkoholtartalmú ital nélkül, de egy prosecco tartozik hozzá), amit kérünk előre utalni a Kis Présházat működtető Flambadel Kft. Unicrecitbanknál vezetett számlájára – 10918001-00000101-25900002 –, az összegről számlát állítunk ki és válasz emailben küldjük el.

Jelentkezés e-mailben: praehu@gmail.com – a különböző ételtípusok mennyiségének előkészítése miatt kérjük, jelezzék, vegán vagy nem vegán ételeket szeretnének enni.

(A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk, és az esemény Facebook-oldalán jelezzük, ha elfogytak a helyek.)

A brunch ételeit a Tast of Stories csapata, Világos Beatrix és Molnár Bertalan tervezi, mindig az adott alkalomhoz, könyvhöz igazítja. Korábban Pintér Tibor A harmónia tébolya című regényéhez

 

 

majd később Horváth Viktor Török tükör című regényéhez készült vacsora.

Aki a brunchról szeretne többet megtudni, hallgassa meg a Pierre kóstolgat podcastot, melyben a "rebéd"-ről igen szórakoztatóan mesél, és ráadásnak egy személyes történetet is elmond egy olyan alkalomról, amikor egykor, színésznő feleségével kicsit túlzásba vittek egy ilyen alkalmat.

A bundátlan Vénusz

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Magyar költők amerikai antológiájának bemutatója
irodalom

Idegen hangzású nevek és préselt vadvirágok Idegen hangzású nevek és préselt vadvirágok
Kiss Dávid volt a Kötetlenül sorozat utolsó vendége idén
irodalom

Írói közösségek, közösségi írók Írói közösségek, közösségi írók
Ms. Columbo Live! a Jedermannban
irodalom

Felbolydul az alvilág Felbolydul az alvilág
Bemutatták Sepsi László Termőtestek című regényét (Jelenkor Kiadó, 2021)

Más művészeti ágakról

A prae.hu művészeti portál körkérdése zeneszerzőkhöz: Dinyés Dániel válaszol
Interjú Palojtay János zongoraművésszel a zenei pálya buktatóiról, dilemmáiról, örömeiről
8. Budapest International Documentary Festival
gyerek

Lépesméz, zseléprint és papírszív Lépesméz, zseléprint és papírszív
Trogmayer Éva és Egervölgyi Lilla Medvemese című első kötetéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés