bezár
 

zene

2022. 04. 05.
Második alkalommal rendez szakmai és zenei fesztivált az MCC Esztergomban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Második alkalommal rendez szakmai és zenei fesztivált az MCC Esztergomban Második alkalommal rendez háromnapos, szakmai és zenei fesztivált Hangot adunk a tehetségnek címmel a Mathias Corvinus Collegium július 28. és 30. között Esztergomban, ahol előad többek között Richard L. Florida városkutató és John Vervaeke, a Torontói Egyetem kognitív tudományok professzora; valamint színpadra lép a Margaret Island, az Irie Maffia és a Follow the Flow is - olvasható a Mathias Corvinus Collegium (MCC) az MTI-hez eljuttatott keddi közleményében.

Mint írják, a tehetséggondozó intézmény által szervezett MCC Feszt idén is minden korosztálynak tartogat szakmai programokat és szórakozási lehetőséget. Az előadók olyan témák kapcsán osztják meg gondolataikat, mint a karrierépítés és családi élet összehangolása, az újságírói objektivitás kérdései, a választások utáni politikai paletta változása, a női vállalkozók szerepe a startup világban, a hagyomány és a haladás megjelenése az építészetben, valamint a magyar filmek és a magyar borok sikerének titkai.

A tájékoztatás szerint idén is több neves külföldi előadó vesz részt az eseményen, többek között John Vervaeke, a Torontói Egyetem kognitív tudományok professzora, aki az élet értelmét taglalóan egy 50 részes előadássorozatot tett közzé a YouTube-on, amelyet világszerte 150 ezren néztek meg.

A fesztivál résztvevőivel Richard L. Florida amerikai városkutató is megosztja majd gondolatait, aki a Rotman School of Management professzora és az NYU Szakmai Tanulmányok Iskolájának munkatársa. A városkutatót 2011 márciusában kinevezték a The Atlantic magazin vezető szerkesztőjének.

Mary Harrington újságíró, az UnHerd brit digitális magazin szerkesztője, a Times magazin rendszeres szerzője is részt vesz az MCC Feszten, a szerző egyik kedvelt témája a feminizmus - írja a közlemény.

Az összegzés emlékeztet, hogy az érdeklődők számára az Edu sétányon bemutatkozik az MCC teljes képzési palettája, valamint a hozzá kapcsolódó szakmai intézmények és partnerszervezetek.

A tavalyi rendezvényhez hasonlóan az MCC Feszt idén is alapvetően ingyenes lesz. A programról bővebb információk a www.mccfeszt.hu weboldalon találhatók - áll az közleményben.

A négyzetes kép forrása: https://m.facebook.com/MCC.Budapest/photos/gm.1442082196149773/10159497004533524/?type=3&source=44

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről
Az UMZE kamaraegyüttesének pécsi koncertjéről

Más művészeti ágakról

Alex Garland: Polgárháború
színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés