bezár
 

zene

2022. 06. 23.
Elkezdődött a VOLT Fesztivál
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elkezdődött a VOLT Fesztivál Két év kihagyás után kedden elkezdődött a Telekom VOLT Fesztivál Sopronban. A koncertek sorát este a nagyszínpadon az Ivan & The Parazol indítja, akiket a Carson Coma és a Tankcsapda követ, majd a Muse fellépése zárja. A június 25-ig tartó zenei eseményen a Killers, a Sum41, a Bring me the horizon és Yungblud mellett további hatvan hazai előadó lép fel. 

Szerdán a nagyszínpadon a Brains, Skillet, a Bagosssy Brothers Company és a Killers koncertezik, csütörtökön Dzsúdló, a Follow the Flow, a brit Yungblud és a szintén brit Bring Me The Horizon lép fel. Pénteken Azariah, az Irie Maffia, a Halott Pénz és a Sum 41 lépnek fel, míg a zárónapon a Platon Karataev, Passenger, a Majka&Curtis páros és a Pendulum koncertezik.

A további színpadokon fellép még mások mellett a Mary Popkids, a Blahaluisiana, az Analog Balaton, a Bohemian Betyars, a Hiperkarma, a Csaknekedkislány, a Fran Palermo, a Fish!, a Supernem, Dé:nesh, a Galaxisok, Betonhofi, a Hősök, a Belga, Krúbi, a Punnany Massif, az Elefánt, a 30Y, a Wellhello, az Abigél, az Esti Kornél, a Pál Utcai Fiúk, Ganxta Zolee és a Kartel, a Vad Fruttik és a Scarlxrd.

Sopronban zenél továbbá Ferenczi György és a Rackajam, az Óperentzia, az Anima Sound System, a Mörk, a Lóci Játszik, Lil Frakk és a Parno Graszt. A koncertek mellett naponta Kiss V. Balázs illuzionista is elvarázsolja majd a közönséget, lesz bűvészshow, reggeli jóga, többféle ügyességi és kreatív játék, közönségtalálkozók, beszélgetések. 

A VOLT Fesztivál közleménye idézi Lobenwein Norbertet, a fesztivál egyik alapítóját, aki szerint a kezdetek óta jellemző a VOLT-ra az erős élőzenei vonal, az idei program azonban ehhez képest is komoly szintlépés, amely bárhol a világon megállná a helyét. Fülöp Zoltán, a VOLT másik alapítója a közleményben azt hangsúlyozta, hogy az idei a harmincadik VOLT Fesztivál lenne, ha a koronavírus-járvány miatt tavaly és tavalyelőtt nem lett volna kihagyás.

 

Kép forrása: https://www.facebook.com/VOLTFesztival/

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Szentpáli Roland válaszol
Interjú Váradi Helgával kapcsolatépítésről, tanulmányokról, művészeti ágak összekapcsolásáról

Más művészeti ágakról

Szabó Márton István: Betonszféra, Scolar kiadó, Budapest, 2022.
Jeney Zoltán: Balatoni kacsavész
Kiss Judit Ágnes: Zsálya hercegnő és a mélyvölgyi utazás
irodalom

Telt házas rendezvény keretében mutatták be a Műút folyóirat öt legutóbbi lapszámát


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés