bezár
 

színház

2022. 06. 28.
Junior blogger kerestetik
Újra THEALTER
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A THEALTER blog jr. kritikusműhelyébe idén is várják a színházi írás iránt érdeklődő és azt gyakorló fiatalok jelentkezését, akik szívesen tudósítanának a fesztivál előadásairól, a szakmai beszélgetések értő és kíváncsi résztvevői lennének, emellett pedig szívesen megismerkednének a legrégebbi hazai nemzetközi előadó-művészeti fesztivál működésével.

Az idén kilencedik évfolyamába lépő blog jr.-t azért hoztuk létre 2014-ben, hogy a fesztiválon látott előadásokról nézők és alkotók azonnali, szakmai visszacsatolást kapjanak. A blog jr. alapító szerkesztője, a junior bloggerek koordinátora Jászay Tamás, a Revizor - a kritikai portál főszerkesztője, a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Összehasonlító Irodalomtudományi Tanszékének egyetemi adjunktusa. A 2021-es kritikusműhely írásai itt olvashatóak, a korábbi évek írásai a THEALTER archívumából visszakereshetőek.

Szkéné színház

A kritikusműhely időpontja: 2022. július 29-augusztus 6. THEALTER, Szeged

Jelentkezés a kritikusműhelyre 2022. július 15-én éjfélig a jaszaytamas@gmail.com e-mail címen, egy rövid bemutatkozással és motivációs levéllel. Előnyt élveznek azok, akik egy megjelent vagy még nem publikált színházi tárgyú írásukat is csatolják a jelentkezésükhöz. A részvétel ingyenes, a résztvevőknek szükség esetén szállást biztosítanak (egyetemi kollégium háromágyas szobáiban), az előzetesen egyeztetett előadásokra ingyenes belépőt adnak. Elsősorban olyanok jelentkezését várják, akik a kritikusműhely teljes időtartamában jelen tudnak lenni.

Maximális létszám: 6 fő.

A 2018-as csapat

 

Jászay Tamás portréját Turay Balázs készítette.
Fotók: THEALTER.  A blog jr. 2018-as és 2019-es csapatról készültek.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról
A Corvina Kiadó Plautus: Hét komédia című kötetéről
John a Latinovitsban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés