bezár
 

film

2022. 07. 17.
Itt az Együtt kezdtük hosszú előzetese
Hazai generációs vígjáték érkezik a augusztus elején a mozikba
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Itt az Együtt kezdtük hosszú előzetese Az augusztus 4-től látható új magyar generációs vígjáték, az Együtt kezdtük főszerepeit kilenc figyelemre méltó fiatal színészre osztotta a második nagyjátékfilmjét jegyző rendező Kerékgyártó Yvonne.

„Közös célunk volt a producerekkel, hogy olyan színészeket mutassunk meg, akikről még sokat fognak hallani a nézők a jövőben. A válogatás közel féléven keresztül tartott, a COVID miatt virtuális castingokkal, majd a korlátozások enyhítésével személyes meghallgatásokkal. Aztán a próbákat már a kiválasztottakkal, Jakab Balázzsal, Kövesi Zsomborral, Mosolygó Sárával, Lelkes Botonddal, Kanyó Katával, Mészöly Annával, Nagy Márkkal, Koós Boglárkával és Hrisztov Tomával kezdtük meg. Hozzájuk kerestem azokat a színészeket, akik a további fontosabb szerepeket alakítják a filmben. Mucsi Zoltán, Pálmai Anna, Jordán Tamás, Kerekes Éva, Péterfy Bori vagy Zsurzs Kati a kezdetektől fogva nagyon sokat adtak hozzá a közös munkához” – mondta Kerékgyártó Yvonne, aki Mandel Helga casting direktorral és az Aranyéletből ismert színész-rendezővel, Olasz Renátóval dolgozott a szereposztáson. A rendezőnő hozzátette: arra nagyon odafigyeltek, hogy olyan színészeket válasszanak, akik kamaszként is hitelesek, mert az érettségiző fiatalokat és a tíz évvel idősebb énjüket természetesen ugyanazok játszották el a kamerák előtt.

A stáb tavaly nyáron több hétre leköltözött a Balatonra, hogy ott rögzítsék a film főbb jeleneteit, az egykori 12. c. esküvővel kísért, tízéves osztálytalálkozós, hatalmas tóparti buliját. Ebből ad ízelítőt az Együtt kezdtük hosszú előzetese, amelyből fény derül arra, hogy annak idején kinek ki tetszett, mit bántak meg azóta, és mire vágynak ma a fiatalok. De hogy hogyan tovább, azt majd a mozikban fogja megtudni a közönség augusztus 4-től.

 

Forrás: InterCom

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Jonathan Glazer: Érdekvédelmi terület
Anna Hints: Smoke Sauna Sisterhood
Prikler Mátyás: Hatalom
Beszélgetés Hevér Dániel rendezővel és Kertész Zsanett forgatókönyvíróval a Valami madarak című filmjükről

Más művészeti ágakról

Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés