bezár
 

zene

2022. 09. 13.
Tanulószobára és szálláshelyre gyűjt a Snétberger Alapítvány
Az OTP Bank digitális adományozási platformja segítségével pár száz forint is óriási adomány lehet
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tanulószobára és szálláshelyre gyűjt a Snétberger Alapítvány A Snétberger Alapítvány szálláshellyel, tanulószobákkal és gyakorlószobákkal szeretné bővíteni hamarosan megnyíló budapesti próbatermét, mivel évek óta nehézségekbe ütközik számos vidéki és határon túli, többek között ukrán területekről érkező diák lakhatása – értesült a prae.hu művészeti portál.

A fiatal, többségében hátrányos helyzetű zenei tehetségek órákat töltenek el utazással, emellett a hétvégi próbák és esti fellépések után sokak számára óriási gondot jelent a hazautazás. A fővárostól sokszor nagyon távol eső, akár határon túli otthonaikat ilyenkor a diákok nem tudják helyközi közlekedéssel megközelíteni, családjaikban pedig jellemzően nincs személygépkocsi.

Mindezek mellett a többnapos oktatásokon, kurzusokon résztvevő tanulók szálláshelyének megoldása is folyamatosan gondot jelent: a rendelkezésre álló szálláshelyek vagy színvonalban és megbízhatóságban nem megfelelőek, vagy árban túl magasak a Snétberger Alapítvány számára.

A szálláshelyek fejlesztése mellett a tanuló- és gyakorlószobákra is szüksége van a fiatal tehetségeknek, mivel egyéb oktatási intézményeikben jellemzően nincs elég terem, és otthonaikban sem megoldható az akár órákig tartó, elmélyült gyakorlás lehetősége. A tanulószobákban emellett biztosítani lehet elméleti és nyelvórák megtartását is.

A Snétberger Alapítvány ezért most adománygyűjtő kampányba kezdett. Az OTP Bank digitális adományozási platformja lehetővé teszi, hogy magánszemélyek kis összegű, párszáz forintos tételekkel segíteni tudják a Snétberger Alapítvány célját. Az OTP Bank ügyfelei internet- és mobilbankban utalásaik intézése közben és az OTP ATM-en keresztül készpénzfelvételkor tehetnek 100-200-500 forintos felajánlásokat a Snétberger Alapítvány céljai és a zenei tehetségek támogatására. Más bankok ügyfelei is hozzájárulhatnak a gyűjtéshez, hiszen számukra is elérhető az OTP Bank honlapján található felület vagy a Simple alkalmazás, ahol a kiválasztott szervezet részére 1000-2000-5000 forintos vagy szabadon választható összeget lehet felajánlani. A mikroadományok azonnal, közvetlenül és levonás nélkül a támogatott szervezethez érkeznek, azokat semmilyen banki vagy tranzakciós költség nem terheli.

Az adományozás részleteiről bővebben:

https://www.otpbank.hu/adomanyozas/aktualis-projektek/snetberger
 

Háttérinformáció a Snétberger Alapítványról:

https://www.snetbergercenter.org/hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban
Schubert NOW bejátszókoncert a BMC-ben
The Underground Jazz Scene in Budapest Today: an Adventurous Introduction (Inverted Spectrum Records 2023)
zene

Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében

Más művészeti ágakról

színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés