bezár
 

film

2022. 10. 25.
Testvérvetítés és közönségtalálkozó: debütál a Veszélyes lehet a fagyi
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Veszélyes lehet a fagyiban Stork Natasa alakítja egy ikerpár mindkét felét. Ez adta az ötletet a filmet forgalmazó Mozinetnek egy különleges premier előtti vetítéshez: aki a testvérével együtt vált jegyet az október 27-én, a Cinema City Mammut moziban, 20:00-kor kezdődő előadásra, az meglepetésben részesül.

„Nézd meg testvéreddel a Veszélyes lehet a fagyi című filmet október 27-én, 20:00-tól a Cinema City Mammut moziban, és a popcornt és üdítőt a mozi állja. Ha pedig ikerpárként érkeztek a vetítésre, ajándék mozijegyet is kaptok” – üzeni közleményében a forgalmazó.

Veszélyes lehet a fagyiban Adél (Stork Natasa) radiológusként dolgozik egy magyar közkórházban, egypetéjű ikerpárja, Éva (Stork Natasa) pedig jó anyagi körülmények között neveli pár hónapos kisfiát vállalkozó férje oldalán. A testvérek különböző nézőpontból látják egymás életét, és mindkettőjüknek a másik sorsa tűnik jobbnak. Konfliktusokkal terhelt kapcsolatukba Ákos (Patkós Márton) színrelépése hoz váratlan fordulatot. Elsőre úgy tűnik, hogy a férfi mélyíti a távolságot az ikrek között, azonban éppen az ő hatására kezdenek el újra egymásra figyelni

A vetítés után a főszereplő Stork Natasa, a rendező Szilágyi Fanni, testvére, az operatőr Szilágyi Gábor, valamint a forgatókönyvet író Lányi Zsófia fog beszélgetni a közönséggel. A moderátor Pauló-Varga Ákos lesz.

 

Forrás: Mozinet

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Denis Villeneuve: Dűne – Második rész
Az Arcok visszapillantóban és a Kiáltvány a gyerekekért a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon
Beszélgetés Hevér Dániel rendezővel és Kertész Zsanett forgatókönyvíróval a Valami madarak című filmjükről

Más művészeti ágakról

Paweł Pawlak: Ancsa, avagy vázlatok tüsszögő svájcisapkával, Pagony, 2024
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés