bezár
 

irodalom

2023. 03. 02.
Nagy Zsuka és Simon Adri könyvbemutatói Erdélyben
Nőnapi könyvbemutató-körút
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A hegy hangjai címen kerül sor Nagy Zsuka és Simon Adri költők nőnapi erdélyi könyvbemutatójára március 6-án, hétfőn 17 órától a csíkszeredai Kájoni János Megyei Könyvtárban, március 7-én, szerdán 18 órától a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtárban és március 8-án, csütörtökön 18 órától a székelyudvarhelyi Gondűző Étterem és Szállodában. A szerzőkkel Murányi Sándor Olivér író beszélget.

Nagy Zsuka 1977-ben született Nyíregyházán, jelenleg szülővárosa és Budapest között ingázik. Verseket, novellákat és tárcákat ír. Kötetei: mégismarionett (Parnasszus Kiadó, 2008), Küllők, sávok (Orpheusz Kiadó, 2017), Pigment (Orpheusz Kiadó, 2018), valamint a Tornacipők a stégen (Móricz Zsigmond Megyei Könyvtár, Tiszta szívvel füzetek, Nyíregyháza, 2019) és a les (Mersz Könyvek, Bada Dada Alapitvány, Budapest, 2021).

Simon Adri 1974-ben született Szegeden. Verset, kritikát, recenziót, interjút publikál, jelenleg Budapesten él. Kötetei: Komplemente – versek (Tipp Cult, 2010), Földerengés – versek (Gondolat, 2015), Tizenöt halál – versek (Orpheusz, 2020), Az életszatyor és egyéb málhák – kritikai írások (Magyar Napló, Bp., 2021).

sa

A rendezvénysorozat támogatói a Magyar Írószövetség, a Természet és Irodalom Egyesület, a Gondűző Étterem és Szálloda, a Kájoni János Megyei Könyvtár, a Bod Péter Megyei Könyvtár, az RMDSZ Kovászna Megyei Nőszervezete és Hargita Megye Tanácsa. A kötetek a helyszínen kedvezményesen megvásárolhatók. Mindenkit szeretettel várnak, értesítette a Prae művészeti portállal Murányi Sándor Olivér. 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon
irodalom

Mechiat Zina volt a Boggie: Költőim rendezvénysorozat februári vendége

Más művészeti ágakról

színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
Csáki László: Kék Pelikan
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés