bezár
 

film

2023. 05. 14.
Tart a nevezés a Blue Danube Filmfesztiválra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Még lehet nevezni a 2023. szeptember végén hatodszor megrendezésre kerülő Blue Danube Filmfesztiválra. A szervezők short, super short, animáció, dokumentumfilm, kísérleti film és „Duna Sellő” kategóriákban várják az alkotásokat.

A fesztivál érdekessége, hogy szeptember 20–30. között Bécsben, illetve Budapesten, a Cirko-Gejzír Moziban is bemutatásra kerül a teljes versenyprogram, valamint Pozsonyban is látható lesz a filmek egy része. A továbbjutókat, mintegy 60 filmet bírál el a szakmai zsűri, és díjazza a hat kategória legjobb alkotásait, továbbá diákzsűri is dönt az általuk legjobbnak ítélt filmekről.

Idén új kategóriával bővül a verseny, a „Duna Sellő” programmal, melybe a Duna-menti régióban élő női alkotók nevezhetnek.

2023. július 3-ig lehet nevezni itt – BW99 kóddal 20% kedvezménnyel. További információk a fesztivál weboldalán találhatók.

Forrás: Blue Danube Filmfestival

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Vermes Dorkával az Árni című első nagyjátékfilmjéről
Anna Hints: Smoke Sauna Sisterhood
Interjú Dér Asiával a Nem halok meg című filmje kapcsán

Más művészeti ágakról

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés