bezár
 

zene

2023. 05. 19.
A pécsi Pannon Filharmonikusok zenekar Ingyenes koncertje
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A pécsi Pannon Filharmonikusok zenekar Ingyenes koncertje A 6-18 év közöttiek számára a következő évadban is díjmentesen váltható bérlet és belépőjegy a Pannon Filharmonikusok (PFZ) bérletes budapesti és pécsi koncertjeire, míg a baranyai vármegyeszékhelyen folytatódik a fiatalokat megcélzó Flört-sorozat is - tájékoztatta a pécsi zenekar az MTI-t.

A komolyzenei együttes csütörtöki közleményében emlékeztettek: a zenekar tavaly ősszel indította el kezdeményezését, amelynek keretében díjmentesen kínálja budapesti és pécsi koncertjeinek bérleteit és jegyeit a 6-18 éveseknek.

Közölték: a PFZ nem titkolt célja az, hogy bizonyítsa: a klasszikus zenei koncert az egész család számára élmény, így a szülők és a nagyszülők a gyerekekkel és az unokákkal közösen, azonban plusz anyagi teher nélkül élhetik át a kulturális kikapcsolódás örömét.

Kiemelték: a várandós kismamáknak szóló programjaik mellett az óvodásokat, kisiskolásokat, felsősöket és fiatal felnőtteket is megcélozzák a következő évadban is.

A Pécsen négy koncertet kínáló Flört-bérlethez a 6 és 18 év közöttiek 100, a 19-26 évesek 80, a 27-35 évesek pedig 60 százalékos kedvezménnyel juthatnak hozzá - hívták fel a figyelmet, kiemelve, hogy a sorozatban a legkiválóbb művészek előadásában és dirigensek vezényletével élvezhetik a fiatalok a klasszikusnak írt és klasszikussá vált darabokat.

Az évad egészéről, a koncertekről és a bérletekről, a fiataloknak szóló kedvezményekről a zenekar honlapján, a www.pfz.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Fotó: www.pfz.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Richard Strauss Rózsalovagja a Holland Nemzeti Operaházban
Interjú Fekete-Kovács Kornéllal kezdetekről, jazzről, külföldi lehetőségekről, a Modern Art Orchestra vezetéséről
Szabó Ferenc János kismonográfiája Verebi Végh Jánosról

Más művészeti ágakról

építészet

Beszámoló a 18. Velencei Építészeti Biennáléról
Bemutatták Kali Ágnes Megvakult angyalok című verseskötetét
Békés Pál meseregényei a Jelenkornál
Tárca Svédországból


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés